Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot geeft duidelijkheid en rekent niet op twee basisspelers bij Feyenoord

Laatste update:

Hartman kwam woensdag als eerst aan het woord tijdens het persmoment. De linkspoot kreeg direct vragen over de vermeende griepepidemie. "Het is niet zo groot als ik online las. Één of twee spelers hadden wat last. Ik ben in ieder geval topfit."

Meer: Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Slot sprak vervolgens kraakhelder over de huidige situatie. "Er is geen sprake van een griepepidemie. Geertruida is ziek, en ook de teammanager (Frank Boer, red.). Verder zijn alle spelers vandaag erbij." Timon Wellenreuther, de reservedoelman die ontbrak in een video die Feyenoord deelde, lijkt dus gewoon inzetbaar tegen Roma. Achterin lijkt rechtsback Bart Nieuwkoop de logische vervanger van Geertruida.

"Als Geertruida morgen toch op het veld zou staan, zou dat een enorme meevaller zijn", ging Slot verder. "Maar ik ga daar niet vanuit. Quinten Timber ook niet en Gimenez wordt 'as we speak' getest. Dan moeten we kijken of hij klaar is om bij ons te zijn morgen. Als hij klaar is, moeten we een keuze maken of hij na een week niet te hebben meegetraind klaar is om te starten."

Slot weigert om risico's te nemen met zijn spelers. "We weten hoe zwaar het seizoen is voor ons en hoeveel wedstrijden we nog moeten spelen. We moeten een slimme keuze maken, want we hebben nog een lang seizoen te gaan."

Tegen de Romeinen kan trainer Slot verder in ieder geval geen beroep doen op Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël en Thomas van den Belt. Zij kampen met uiteenlopende blessures. Timber miste de afgelopen wedstrijden wegens een hersenschudding en voor hem komt het duel in De Kuip dus ook nog te vroeg.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Zerrouki; Minteh, Gimenez, Paixão.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties