Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot geniet van piepjonge Feyenoord-debutant: 'Hij is niet bang om te spelen'

Laatste update:

Omdat Read voor het grote publiek nog onbekend is, vertelde Slot in gesprek met ESPN meer over de felle vleugelverdediger. "Het is een jongen die vanaf de winterstop bij ons meetraint. Die hebben we afgelopen zomer van FC Volendam overgenomen. Heeft eerst een half jaar bij Robin van Persie bij Onder 18 gezeten."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord)

Inmiddels is Slot overtuigd dat Read kan aanhaken. "Hij heeft een aantal kwaliteiten waar ik van hou. Hij is snel en niet bang om te spelen. Dat laatste is niet onbelangrijk als je plotseling De Kuip in moet."

Voor Read werd het donderdag een avond om nooit meer te vergeten. "Ik sta hier met een superblij gevoel. Ik heb er geen woorden voor", aldus de gretige verdediger op Feyenoord ONE.

Read hoorde pas op woensdag dat hij deel zou uitmaken van de wedstrijdselectie. "Daar was ik wel blij mee. Lutsha(rel Geertruida, red.) is natuurlijk ziek, dus Marcos López en ik waren de enige verdedigers op de bank. Daardoor had ik wel al een voorgevoel, maar zeker weet je het nooit."

"Het gaat allemaal sneller dan verwacht", aldus Read over zijn ontwikkeling. "Ik vind alles leuk en goed om mee te maken. Ik ben op de goede weg en moet zo door blijven gaan, dan komt alles vanzelf."

De piepjonge (2 juni 2006) Read maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van FC Volendam naar Feyenoord. Namens de Palingboeren had hij zijn debuut in de Eredivisie reeds gemaakt. De jeugdinternational speelt bij Feyenoord inmiddels met rugnummer 26, waardoor het erop lijkt dat hij definitief is overgeheveld naar de Rotterdamse hoofdmacht.

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
8
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
13
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties