Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot grapt met 'negatieve' Valentijn: 'Kun je niet meer bedenken dan dit?'

Laatste update:

Alleen de langer geblesseerde Gernot Trauner en Szymanski ontbreken zondag bij Feyenoord. Timber kan naar verwachting meer dan een uur spelen. ''Dat denk ik wel, maar dat zal wel moeten blijken", liet Slot weten. "Tegen NEC viel hij een halfuur in en toen zag het er niet uit alsof hij dat heel makkelijk volhield, maar in Enschede speelde hij drie kwartier heel goed. Quinten gaat starten, dat kan ik wel zeggen.''

Driessen
Driessen liet zich kritisch over Slot uit in zijn column voor De Telegraaf. "Doodzonde dat een toptrainer als Slot, een voorbeeldfiguur in veel gevallen, zoiets als zogenaamde slimmigheidjes denkt nodig te hebben voor succes", schreef Driessen. "Zeker als je ziet hoe geweldig hij zijn elftallen laat voetballen en resultaten boekt. Maar als het in Feyenoords voordeel is, dan is er volgens Slot veel meer gerechtvaardigd om te winnen onder het mom van slimmigheid. Dan mag Alireza Jahanbakhsh zich theatraal ter aarde laten storten als een speler van FC Twente zijn hand richting de Iraniër beweegt."

"Het rechtvaardigen van Jahanbakhsh' gedrag, het affakkelen van scheidsrechters of het aanmoedigen van zogenaamde slimmigheidjes doet afbreuk aan de voetbalvisie en het voetbal dat Feyenoord speelt onder Slot", vervolgde Driessen in zijn column. Op de persconferentie in aanloop naar het duel met PSV liet Slot tegenover Driessen weten zich te verbazen over diens column. "Ik vond het een stommiteit als Alireza niet in zijn gezicht werd geraakt, geen slimmigheid. Ik heb het teruggezien. Hij werd een beetje op zijn schouder geraakt en liep te draaien alsof hij heel hard geraakt werd. Dat is een stommiteit, omdat hij ook het publiek fanatiek maakte."

Slot kreeg tijdens de persconferentie uit de zaal de vraag hoe vaak hij op zijn tong heeft moeten bijten tijdens het vraaggesprek met Valentijn Driessen. "Niet één keer", zo luidde het antwoord van Slot. De trainer van Feyenoord had er geen moeite mee om vragen te beantwoorden van Driessen. "Ik heb ook een aantal positieve dingen over mijzelf in zijn column gelezen. Het woord 'topcoach' heb ik een keer zien staan. Het is maar net op welke manier je ernaar wilt kijken."

"Als dit alles is wat Valentijn aan het negatieve over mij kan bedenken, want op zich staat hij wel bekend als iemand die constant op zoek is naar het negatieve. Als dit alles wat hij bij mij kan bedenken, dan daag ik hem uit: kun je niet meer bedenken dan dit? Dat is een grapje Valentijn", zo besloot Slot lachend.

Eredivisie
Feyenoord
2 - 2
PSV

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties