Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot heeft enigszins nare bijsmaak na zege op Roma: 'Dat was lachwekkend'

Laatste update:

"Het is niet voor het eerst dat wij een strafschop tegen krijgen na een handsbal die in mijn beleving niet terecht is", blikt Slot terug na afloop. "Ik ken niet de Europese regel, maar in Nederland weet ik vrij zeker dat als je de arm langs het lichaam hebt, het geen strafschop is. Ik heb het niet close-up gezien, maar dit is volgens mij niet meer dan tien centimeter dat z'n arm van z'n lichaam is. Dus dat is weer lachwekkend."

Meer: De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen | Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord

Daarbij lijkt er ook nog wat oud zeer te zitten bij Slot: hij haalt een moment in de Conference League-finale van afgelopen jaar aan, waarin er met 1-0 werd verloren van AS Roma. Vlak na rust was er destijds een VAR-check na een mogelijke handsbal van Bryan Cristante, maar de bal ging niet op de stip. "Dat was er een handsbal die vele malen meer een arm buiten het lichaam was dan deze. Dus die handsballen zitten ons nog niet echt mee, maar gelukkig ging de eerste kans van Roma er niet in", aldus Slot, die tevreden was over het spel van Feyenoord. "Maar het wordt ook volgende week een uitdaging."

Reactie Wieffer
Wieffer zelf blikte na afloop bij Veronica ook nog terug op het penalty-moment. "Ik wilde die bal koppen, en toen werd hij in een keer van richting veranderd. Toen kwam hij wel op mijn arm. Ik heb het nog niet teruggezien. Je kunt hem misschien geven, want hij kwam wel meteen dood te liggen op de grond. Maar uiteindelijk ging hij er niet in, dus daar ben ik wel blij om", aldus de matchwinner.

Europa League
Feyenoord
1 - 0
AS Roma
Vond jij het een terechte penalty?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
35
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
152
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
353
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties