Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot heeft heel goed nieuws voor Dessers: 'Ik denk dat dat vrij logisch is'

Laatste update:

"Ik denk dat dat vrij logisch is. Als je Bryan lang hebt laten staan, is het raar om nu tegen Cyriel te zeggen dat hij nu één keer meedoet en volgende week Bryan weer", hintte Slot na afloop in gesprek met ESPN op een nieuwe basisplek voor Dessers, tegen Partizan een van de uitblinkers bij de Rotterdammers. De coach hield echter wel nog een slag om de arm. "We spelen zondag tegen een andere tegenstander met een heel ander systeem. Dan kan het dus best zo zijn dat we de spitspositie dan überhaupt anders in gaan vullen. Maar dat is iets waar we vanaf nu over na kunnen gaan denken."

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

Dessers was blij met zijn aandeel in de 2-5 zege van Feyenoord, maar de spits stipte na het Europese duel in Belgrado ook een minpunt aan. "Over het eerste kwartier was ik niet echt tevreden", liet hij weten aan ESPN. "Ik had een paar slechte kaatsen en een paar duels die ik maar half had. Daarna kwam ik in de wedstrijd, kon ik een paar keer goed wegdraaien, goed kaatsen en heb ik zeker in de tweede helft wel laten zien wat ik kan." Desondanks is er overwegend tevredenheid over zijn eerste basisplaats in drie maanden tijd. "Dan vond ik dat ik het zowel fysiek als op het veld redelijk deed. Ik hoop dat dit het startsignaal is: de eerste wedstrijd ok, de tweede goed en vanaf de derde wedstrijd kan ik hopelijk naar mijn topvorm gaan. Daar kijk ik naar uit, om dat eindelijk te laten zien."

Slot baalde ondanks de ruime zege van het feit dat Feyenoord tweemaal tegen een achterstand aankeek tegen Partizan. "Dat we twee keer achter hebben gestaan in deze wedstrijd, dat is echt wel onnodig. We komen dit seizoen continu terug, maar ik heb na de wedstrijd gezegd: 'Het zou ook weleens prettig zijn als jullie me dat een keer níet laten zien'", aldus Slot, die zijn ploeg in de laatste vier duels telkens op achterstand zag komen. "Onze tegenstander was in mijn beleving nergens vandaag, maar we hebben ze twee keer de enorme energie van een voorsprong gegeven. We kunnen onszelf elk moment in de vingers snijden. De doen we de laatste weken, en misschien het hele seizoen al, te vaak", zo besloot de Feyenoord-coach.

Arne Slot lijkt Cyriel Dessers voorlopig te verkiezen boven Bryan Linssen als eerste spits bij Feyenoord.

-
Wat is momenteel de beste spits voor Feyenoord?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
20
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
58
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties