Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot heeft Trauner terug en ruimt opnieuw basisplaats in voor Idrissi

Laatste update:

Javairô Dilrosun mocht bij afwezigheid van Kökçü tegen AZ aantreden als nummer 10 en gaat dat tegen Fortuna Sittard opnieuw doen. Kökçü, die tegen AZ een schorsing uitzat van één wedstrijd, en Mats Wieffer zijn de overige middenvelders. In de voorhoede verandert niets bij Feyenoord. Dat betekent dat Alireza Jahanbakhsh aan de rechterkant begint, Santiago Giménez in de spits staat en Oussama Idrissi aan de linkerkant begint.

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

Meevaller uit de ziekenboeg is de terugkeer van Trauner in de wedstrijdselectie. De Oostenrijker, tot zijn blessure onbetwist basisspeler, zag Lutsharel Geertruida uitstekend fungeren als zijn vervanger in het hart van de defensie. Het is daarom nog maar de vraag of Trauner zomaar terugkeert in de basis bij Feyenoord. Tegen Fortuna wordt de defensie naast Geertruida gevormd door Marcus Pedersen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Timon Wellenreuther is de doelman.

Fortuna Sittard ging in de afgelopen speelronde ongelukkig met 3-1 onderuit bij RKC Waalwijk. Desondanks kan de ploeg van Julio Velázquez terugkijken op een goede fase. In de laatste vijf wedstrijden werden er tien punten behaald, waardoor de Limburgers nu liefst negen punten voorstaan op nummer zestien FC Emmen. Tegen Feyenoord zal Fortuna het moeten stellen zonder Velázquez, die in Waalwijk twee gele kaarten kreeg van Bas Nijhuis. Burak Yilmaz maakte tegen RKC zijn negende doelpunt van het seizoen en kan dus tegen Feyenoord in de dubbele cijfers terechtkomen. Eerder dit seizoen eindigde de onderlinge confrontatie tussen de ploegen in een 1-1 gelijkspel. Doelpuntenmakers toen waren Iñigo Córdoba en Javairô Dilrosun.

Opstelling Fortuna Sittard: Pandur; Navarro, Guth, Siovas, Vita; Ferati, Duarte; Özyakup, Embalo, Noslin; Yilmaz.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Dilrosun, Kökçü; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi.

Eredivisie
Fortuna Sittard
2 - 4
Feyenoord
Fortuna Sittard - Feyenoord:

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
4
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
9
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
19
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties