Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot: 'Het lijkt mij geweldig als hij ooit hoofdtrainer van Feyenoord wordt'

Laatste update:

Van Persie onthulde dinsdag in de in de Joe Cole podcast van BT Sport dat hij ooit hoofdtrainer van Feyenoord wil worden. De voormalig profvoetballer van onder meer Arsenal en Manchester United is momenteel nog trainer van Feyenoord Onder 16. Slot heeft op de persconferentie van de Rotterdammers in aanloop naar het Eredivisie-duel met SC Cambuur van donderdag lovende woorden over voor Van Persie. "Het lijkt mij geweldig als hij ooit hoofdtrainer van Feyenoord wordt."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Slot noemt Van Persie onder meer een ontzettend fijn persoon. "Daarnaast is hij enorm gedreven en wil hij het beste uit zijn spelers halen. Het zou fantastisch zijn voor Feyenoord op termijn, want hij heeft nu zijn papieren nog niet. Ik vind het ook alleen maar fijn als collega's die ambitie hebben, dan willen ze er ook heel veel tijd en energie insteken. Daar profiteer ik als huidige eindverantwoordelijke ook weer van. Bij de persoon Robin van Persie als hoofdtrainer heb je geen enkele angst dat hij dingen zou doen waar jij niet vrolijk van wordt, omdat hij zo'n fijn persoon is."

Van Persie gaf dinsdag in de Joe Cole podcast te kennen enorm uit te kijken naar de opleiding en niet te kunnen wachten tot hij zijn diploma heeft. "Hopelijk begin ik daar volgend jaar juni aan. Dat geeft mij de vrijheid om een trainer te worden op elk niveau. Nu kan ik alle teams trainen tot de Onder 21." De oud-voetballer ging ook in op zijn toekomstige ambities. "Als kind groeide ik op met deze club. Ik zou het geweldig vinden om ooit trainer van Feyenoord te worden", aldus van Persie, die al grappend zegt dat hij Arne Slot niet in de weg wil zitten. "Arne Slot weet dat ik niet gevaarlijk voor hem ben. Ik heb nog geen duidelijk doel voor ogen dat ik bijvoorbeeld over vijf jaar hoofdtrainer wil worden. Ik vind het leuk om training te geven en met tactieken bezig te zijn."

Eredivisie
FC Volendam
0 - 2
Feyenoord

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
0
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
139
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
321
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties