Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot houdt Jahanbakhsh op de bank in pikante ontmoeting met AZ

Laatste update:

Feyenoord moet het stellen zonder Fredrik Aursnes: de middenvelder ontving vorige week een gele kaart tegen SC Cambuur (3-1 zege) en is daardoor geschorst. Slot had enkele opties om de controleur te vervangen. Jens Toornstra en Jorrit Hendrix konden toetreden tot het middenveld en het is Hendrix die op het middenveld van de Rotterdammers zal starten. Het was tevens denkbaar om rechtsback Lutsharel Geertruida als verdedigende middenvelder op te stellen, waardoor Marcus Pedersen als rechtsback zou fungeren. De weer geheel fitte Geertruida start echter gewoon als rechtsback, met onder meer Toornstra voor zich. Pedersen start wederom op de bank.

Meer: Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden | De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar

Alireza Jahanbakhsh scoorde vorige week nog op prachtige wijze namens Feyenoord tegen SC Cambuur.

Feyenoord moet het stellen zonder de geblesseerde aanvallers Cyriel Dessers en Reiss Nelson. Nieuwkomer Philippe Sandler maakt voorlopig geen deel uit van de wedstrijdselecties. AZ kan weer beschikken over Fredrik Midtsjö, die vorige week tegen Heracles Almelo (2-1 zege) geschorst was. Pantelis Hatzidiakos viel in die wedstrijd geblesseerd uit, maar is voldoende hersteld om te kunnen spelen tegen Feyenoord.

Opstelling AZ: Jensen; Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal; Clasie, De Wit, Midtsjö; Witry, Pavlidis, Karlsson.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Hendrix, Kökçü, Til; Toornstra, Linssen, Sinisterra.

-
Wat verwacht jij van AZ - Feyenoord?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties