Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot is eerlijk: 'Ik had nog niks van hem gezien toen hij hier binnenkwam'

Laatste update:

Door het wegvallen van Justin Bijlow wilde Feyenoord een extra doelman toevoegen, hetgeen door de Russische invasie in Oekraïne mogelijk werd. "We kozen in het begin van het seizoen voor twee ervaren keepers (Bijlow en Ofir Marciano, red.), met twee jongelingen (Tein Troost en Thijs Jansen, red.) daarachter", zegt Slot. "Als er dan één ervaren keeper wegvalt, en er is nog een mogelijkheid om wat te doen... De scouting is er druk mee geweest, het is gelukt om een ervaren keeper erbij te krijgen." Cojocaru leek overigens aan geen van de tegendoelpunten schuldig.

Meer: The Athletic denkt hoogte van openingsbod op Arne Slot te weten | ‘Liverpool maakt topprioriteit van Arne Slot en gaat aankloppen bij Feyenoord’

Feyenoord speelde tegen RKC om geld op te halen voor de slachtoffers in Oekraïne. Slot maakte van zijn tactiek 'geen hogere wiskunde'. "We hadden nog om en nabij elf spelers over uit onze eigen selectie. Dat is op zich een heel goed teken voor Feyenoord, dat we zoveel internationals hebben. Maar ik heb geprobeerd om iedereen zoveel mogelijk op hun eigen positie te laten spelen, zonder allemaal tactische overwegingen van tevoren. Dan is het lekker dat Bryan (Linssen, red.) er twee inschiet, en ik vond Reiss Nelson ook heel actief."

Zo was er ook speeltijd voor Ramon Hendriks, de twintigjarige verdediger die als linksback werd ingezet en eerder al acht keer het shirt van Feyenoord droeg. "Ramon heeft het een aantal keer uitstekend gedaan", vindt Slot. "Bij de eerste tegengoal verliest hij wel de bal te eenvoudig in mijn beleving." Hendriks liet zich op de middellijn aftroeven door Iliass Bel Hassani, die zelf doorliep, gelanceerd werd en het vlijmscherp afmaakte. "Je ziet bij Ramon wel zijn power, kracht en snelheid", vervolgt Slot. "Dat wij heel veel vertrouwen in hem hebben is duidelijk, want we hebben gisteren hem tot 2025 verlengd. Hij krijgt alle kansen om zich verder te ontwikkelen, maar hij moet nog wel stappen zetten."

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
1
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties