Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot is stomverbaasd en ziet 'onacceptabele beslissing': 'Jeetje mina'

Laatste update:

Verslaggever Hélène Hendriks opent met de opmerking dat Pröpper na het bewuste incident zelf appelleerde voor hands. "Geen idee, uit een reactie waarschijnlijk", zegt de Twente-verdediger enigszins laconiek bij ESPN. Analist Ali Boussaboun is van mening dat de thuisclub 'goed wegkwam' na het penalty-incident. "Ja, maar ik word gewoon in de rug geduwd. Hij (Giménez, red.) brengt mij wel uit balans. Ik steek niet voor niet mijn hand omhoog, dat is gewoon een reactie als je uit balans wordt gebracht. Hij raakte ongelukkig mijn hand, dat zeker. Voor mijn gevoel werd ik in mijn rug geduwd en mijn reactie is dat ik met rechts zo doe", verwijst Pröpper naar zijn beweging met de arm.

Het moment dat Pröpper hands maakte.

Boussaboun snapt de uitleg van Pröpper, maar had desondanks graag een strafschop gezien voor Feyenoord. "In mijn ogen is het honderd procent een penalty. Ik vraag me dan af: zijn er verschillende regels voor aanvallers en verdedigers?", werpt de analist op. "Hij (Giménez, red.) houdt hem wel een beetje tegen, maar de scheidsrechter fluit voor een overtreding. Pröpper appelleert ook niet voor een overtreding. De bal is te hoog en hij kan er dus nooit bij. Het duwtje maakt het verschil niet. Het is gewoon een penalty. Lindhout dacht dat Gimenez een handsbal maakte, vervolgens krijgt hij bericht dat er een duwfout is gemaakt."

Analist Arnold Bruggink deelt een compliment uit aan Pröpper door te zeggen dat het 'een superwedstrijd was om naar te kijken'. "Ik genoot ook, ik vond het een leuke wedstrijd om te spelen. Er zat van alles in en ik denk dat het leuk is om te zien dat beide ploegen een beetje dezelfde opvatting hebben. En dan is het heel aanvallend voetbal en gaat het alle kanten op. En dan kunnen beide teams gewoon nog winnen, denk ik", aldus de mandekker in Twentse dienst.

Reactie Feyenoord
Orkun Kökçü werd door ESPN ook gevraagd naar de handsbal van Pröpper en de niet gegeven strafschop. "Je zag wel overduidelijk dat hij hem raakte met de hand. Maar de scheidsrechter gaf aan dat hij in zijn rug werd geduwd", blijft de aanvoerder van Feyenoord kalm ondanks het mislopen van een penalty. Kökçü was over het algemeen niet erg tevreden over Lindhout. "De hele wedstrijd lang gaf hij op sommige momenten wel een vrije trap, terwijl het heel licht was. En bij het vol in de rug duwen geeft hij niets. Dus ik begrijp eigenlijk niet waar de scheidsrechters de lijn trekken."

Trainer Arne Slot is wat feller in zijn bewoordingen. "Ik vond het een onacceptabel moment van de arbitrage", laat de coach weten bij ESPN. "Het is voor de spelers ook lastig. Ik heb net in de kleedkamer gezegd dat we een heel goede prestatie hebben geleverd. Het enige waar Twente wellicht verder in is, dat heeft ook met de leeftijd te maken, is dat ze slim zijn in het gebruik van een duwtje en een overtreding maken. Dan verwacht je dat spelers doorkrijgen dat bepaalde dingen mogen vandaag. Dan is het heel teleurstellend om te zien dat het zo'n licht duwtje is, waarbij mijn telefoon ongeveer op exploderen staat door mensen die zeggen dat het eerste duwtje ook nog eens door Brenet gegeven wordt."

"Ja dat kan je niet geloven", vervolgt de teleurgestelde Slot, die 'jeetje mina' zegt als hij de beelden van de handsbal nog eens voorbij ziet komen. "Arnold (Bruggink, red.) zei het heel terecht dat standaardsituaties heel belangrijk zijn in topwedstrijden. En ik herhaal het heel vaak, en wordt word ik neergezet als iemand die heel vaak zeurt over de arbitrage. Maar de arbitrage speelt een cruciale rol in de topwedstrijden. Dat vind ik vandaag ook weer. Ik zal niet cynisch zijn, maar het is een onacceptabele beslissing van de arbitrage. Ik kan er omheen draaien of er niet over praten, maar dit is overduidelijk een strafschop."

Eredivisie
FC Twente
1 - 1
Feyenoord

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
26
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
3
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties