Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot laat volledige perszaal lachen wanneer Antony plotseling binnenkomt

Laatste update:

"Het is misschien gek als je 3-2 achter staat, maar ik heb erom gelachen", vertelde Slot desgevraagd in de perszaal, terugblikkend op het moment van de rode kaart van Antony. De Braziliaan lag in blessuretijd eerst met schijnbare pijn aan zijn enkel buiten het veld, maar kwam terug binnen de lijnen en leek door te spelen. Dusan Tadic duwde zijn ploeggenoot Antony vervolgens op de grond om tijd te rekken, waarna laatstgenoemde zijn tweede gele kaart kreeg.

"Eerst lag hij naast het veld en had ik al het idee dat er niet zo heel veel aan de hand was, maar kwam hij hinkend weer binnen de lijnen", vervolgde Slot. "Toen vond Tadic het nodig om hem een duwtje te geven, waardoor hij weer ging liggen. Dat Antony vervolgens rood kreeg, zag er wat kolderiek uit, maar het was alleen maar in ons nadeel."

Nog voordat de trainer van Feyenoord zijn verhaal kon afmaken, gingt de deur van de perszaal plotseling open. In de deuropening verscheen Antony, die zichtbaar aangeslagen en op krukken binnenliep. Slot keek op van het feit dat de aanvaller daadwerkelijk klachten had overgehouden aan de botsing in de wedstrijd. "Ik heb het toch onderschat, zie ik", reageerde de coach schaterlachend. Vervolgens nam Antony zelf ook plaats om de aanwezige journalisten te woord te staan.

"Ik had al last van mijn enkel na de wedstrijd tegen Benfica", vertelde de Ajacied over zijn medische status. "Het ging de afgelopen dagen wel weer goed met me. Ik heb gewoon getraind, maar ik heb toch iets meegenomen naar deze wedstrijd. Ik weet nog niet precies wat het is en hoe erg het is, maar vandaag gaat ernaar gekeken worden." Antony wordt logischerwijs gevraagd naar het moment van de rode kaart, maar hij herinnert zich niet meer precies wat er gebeurde. "Ik kwam terug het veld in. Tadic gooide me omver. Het was een rare situatie, met alle spanning erbij."

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
17
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties