Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot licht aanstaand vertrek Feyenoorder toe: 'Hij moest wennen aan het gras'

Laatste update:

"Bullaude heeft afgelopen jaar amper gespeeld", zo begon Slot. "Hij heeft heel veel moeite gehad met aanpassen. Allereerst met de taal. Hij kon zich niet heel goed verstaanbaar maken naar zijn medespelers, en ook niet naar ons en wij ook vrij moeizaam naar hem toe. Het klinkt heel raar, maar hij gaf afgelopen week ook aan dat hij heel erg moest wennen aan het gras hier. Het gras is daar (Argentinië, red.) anders dan hier, wat de snelheid van de bal en de timing van de aannames beïnvloedt.''

Meer: Van den Belt start bij Feyenoord, dat slechts één middenvelder reserve heeft | Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen

''Dan heeft hij eigenlijk een heel jaar bijna niet gespeeld en ik voorzag niet dat dat komend seizoen drastisch anders zou zijn", vervolgde de oefenmeester. "Er kan af en toe wel een invalbeurt tussen zitten. Ik voorzag nog niet dat hij competitief was voor een basisplaats. Dan is het voor de speler veel beter dat datgene wat hij geleerd heeft afgelopen seizoen mee te nemen naar een nieuwe club en daar elke week te gaan spelen. In de hoop dat hij zich daar dusdanig ontwikkelt dat wij volgend jaar een nummer tien hebben die wel competitief is om voor een basisplaats te vechten.'' Mocht Bullaude binnenkort vertrekken, dan zal dat dus waarschijnlijk op huurbasis zijn.

Een tijdelijk vertrek uit De Kuip lijkt dus aanstaande. Slot: "Het is voor hem gewoon heel belangrijk om te gaan spelen. Er zijn heel veel spelers van ons waar clubs interesse in hebben, want die willen ze graag huren; dan heb je relatief goedkoop een goede speler. Als het voor ons om een speler gaat waar wij potentie in zien, dan vinden we het heel belangrijk dat ze gaan spelen. Dat is wat ik bij Dennis (te Kloese, red.) heb aangegeven als het gaat om Benita (die aan Excelsior werd verhuurd, red.) en Bullaude. Als wij volgend jaar een goede speler terug willen, moet die naar een club waar hij gaat spelen. Daar wordt uiteraard over gesproken met de zaakwaarnemer, de speler en de geïnteresseerde clubs.''

Denk jij dat Ezequiel Bullaude nog gaat doorbreken bij Feyenoord?

Meer nieuws

Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
0
Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG
3
AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
4
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
9
Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
1
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen in het geheim en delen huwelijksfoto's
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties