Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot moet strepen zetten door winterse versterking: 'Daarom is hij niet te koop'

Laatste update:

Van den Belt hoopt zelf nog deze winter een transfer naar Feyenoord te maken. "Deze kans is dusdanig mooi dat ik het serieus moet overwegen", zei hij in gesprek met Voetbal International. "Voor PEC kan het financieel interessant zijn om me nu al te verkopen, ik zou dat wel willen in dit geval. Maar het is uiteraard aan PEC. Ik ga niet raar doen als PEC ervoor kiest om het seizoen in Zwolle af te maken."

Bij monde van technisch directeur Boudesteyn laat PEC weten zijn smaakmaker deze winter niet kwijt te willen. "Van den Belt blijft bij PEC Zwolle. We willen hem erbij houden in de strijd om promotie en hij is daarom niet te koop. Ik snap dat hij gestreeld is door de interesse van Feyenoord en dat mag hij ook absoluut als een compliment zien, maar we willen hem niet kwijt."

Van den Belt is bezig aan een uitstekend seizoen bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. De middenvelder is met negen doelpunten in twintig competitiewedstrijden de clubtopscorer van PEC. Daarnaast was Van den Belt ook nog vier keer goed voor een assist. Vorige week werd hij nog uitgeroepen tot de beste speler van de tweede periode in de Keuken Kampioen Divisie. De vader van Van den Belt is een van de beste vrienden van Arne Slot, waardoor de twee elkaar al kennen.

De trainer van de Rotterdammers wil zich in de laatste dagen van de transferwindow graag nog versterken met een middenvelder, zo gaf hij na de wedstrijd tegen NEC (2-0 winst) aan. "We hebben weinig middenvelders die in de controle kunnen spelen. Vandaar dat we daar ook zeker naar op zoek zijn. Mats Wieffer maakt een uitstekende indruk, maar kan nog niet drie wedstrijden in de week spelen", aldus Slot.

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
24
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties