Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot: 'Reiss Nelson ervaart trainingen hier als iets pittiger dan bij Arsenal'

Laatste update:

"Nelson had bij Arsenal vrijwel alle trainingen meegedaan, maar hij ervaart de trainingen hier als iets pittiger", wordt Slot tijdens de persconferentie geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Hij liep tegen een overbelastingsblessure aan en dus is hij er niet bij. Of hij PSV wel haalt, is afwachten. In elk geval niet als basisspeler", blikt de trainer vooruit op de kraker in Eindhoven van zondag. Hoewel de spoeling voorin dus dun is, is Cyriel Dessers wel inzetbaar. De huurling van KRC Genk kan zijn debuut maken. Hij staat volgens Slot zeer waarschijnlijk in de spits indien Bryan Linssen vanuit de spitspositie naar rechts opschuift om het gemis van Jahanbakhsh op te vangen. Een formatie met Fredrik Aursnes op het middenveld en Jens Toornstra als rechterspits lijkt echter meer voor de hand te liggen.

"Het is vervelend om niet over een goede speler te kunnen beschikken, temeer omdat een andere goede speler, Reiss Nelson, ook niet beschikbaar is", zegt Slot. "We hebben ook niet de allerbreedste selectie van clubs die in Europa spelen. Dan is het heel vervelend om twee buitenspelers te moeten missen. Het betekent dat we eigenlijk maar één echte buitenspeler over hebben, Luis Sinisterra. Een andere speler die het ook kan invullen is Bryan Linssen, die iets liever op links speelt dan op rechts. We moeten het creatief oplossen. Ga er maar vanuit dat we dat gewoon gaan doen. Als Linssen rechtsbuiten gaat spelen, met de nadruk op 'als', is de kans groot dat Dessers in de spits staat."

Slot kan wel beschikken over Marcos Senesi, die vanwege een liesblessure ontbrak in de laatste twee officiële wedstrijden. Bovendien keert Lutsharel Geertruida na blessureleed terug in de selectie en kan hij indien nodig invallen. Feyenoord treft volgens Slot een serieuze tegenstander met 'echt goede spelers', onder wie de Nederlandse aanvoerder Tjaronn Chery. "Ik kende Chery uiteraard al langer, maar ik heb de beelden gezien en hij heeft echt een geweldige steekbal en daar maakt hij heel veel gebruik van. Daar moeten we echt op letten."

Chery heeft behalve zijn steekpass ook een ander wapen: de vrije trap. In april 2015 scoorde hij op fraaie wijze uit een vrije trap tegen Feyenoord en op de persconferentie wordt de 33-jarige creatieveling gevraagd of hij die trap nog steeds in huis heeft. "Twee weken geleden heb ik nog een vrije trap gemaakt, dus misschien ga je er morgen nog eentje zien", reageert hij lachend, doelend op een treffer tegen Neftchi Baku in de vorige voorronde. De complimenten van Slot vindt Chery mooi om te horen. "Ik heb ook een paar keer contact gehad met Feyenoord toen ik nog in Nederland en in China voetbalde en ik ben blij dat ze me niet zijn vergeten. Toen ik in China speelde, wilde Feyenoord me een jaar huren, maar de club (Guizhou FC, red.) wilde me niet laten gaan."

UEFA Europa Conference League
Maccabi Haifa
0 - 0
Feyenoord

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties