Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot spreekt niet over transfers, maar kondigt terugkeer sleutelspeler aan

Laatste update:

Trauner heeft de groepstrainingen deze week goed doorstaan, waardoor hij in ieder geval deel kan uitmaken van de wedstrijdselectie van Feyenoord. "Ik verwacht dat Gernot bij de selectie zal zitten zondag", aldus Slot. "Hij heeft twee weken meegetraind. Als hij er zaterdag ook goed doorheen komt, zal hij bij selectie zitten. Of hij fit genoeg is om te starten, moeten we beoordelen met elkaar."

Meer: Van den Belt start bij Feyenoord, dat slechts één middenvelder reserve heeft | Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen

Door het naderende vertrek van Pedersen en de schorsing van Bart Nieuwkoop lijkt het erop dat Lutsharel Geertruida als rechtsback gaat aantreden tegen Sparta, de club waar hij tussen 2009 en 2012 in de jeugdopleiding speelde. Toch wil Slot niet onthullen of Pedersen zondag nog bij de wedstrijdselectie zit. "Pedersen is nog niet definitief weg, maar het is duidelijk dat er wat zaken rondom hem spelen. Ik heb hem vanmorgen nog gezien op het trainingscomplex." Indien Geertruida op de rechtsbackpositie start, komt er centraal achterin een plek vrij voor Trauner of Thomas Beelen. Laatstgenoemde viel in het thuisduel met Fortuna Sittard (0-0) afgelopen zondag uitstekend in.

Ook Slot is tevreden over de inbreng van Beelen. "Hij heeft in de afgelopen wedstrijd met zijn invalbeurt aangetoond dat het talent dat ze zagen bij Zwolle, ook in deze zestig minuten bevestigd is. Talent heeft vaak meer dan één wedstrijd nodig om te bevestigen dat wij dat goed hebben gezien, maar hij kan met een heel goed gevoel terugkijken op die wedstrijd." Mogelijk komt er zondag op Het Kasteel weer een plek op de bank vrij voor Neraysho Kasanwirjo. De Amsterdammer werd tegen Fortuna niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Slot.

Eredivisie
Sparta Rotterdam
2 - 2
Feyenoord
Moet Slot zondag direct een beroep doen op Trauner?

Meer nieuws

Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
7
Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG
4
AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
6
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties