Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot spreekt over contact tussen Feyenoord en Leeds en schept duidelijkheid

Laatste update:

Gevraagd naar de huidige situatie schept Slot direct duidelijkheid. "De clubs hebben inderdaad contact gehad, maar het is zo dat ik bij Feyenoord blijf." Ook wanneer de Engelse laagvlieger met een enorm geldbedrag komt verandert die situatie niet. De Feyenoord-supporters, onder wie Slot immens populair is, hoeven niet te vrezen. "Daar hoeven ze niet bang voor te zijn."

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

Feyenoord hield de afgelopen dagen voet bij stuk en liet direct aan zowel Slot als Leeds weten dat een vertrek geen optie is. "De club was heel duidelijk. Het is een compliment dat zo'n club als Leeds United interesse heeft. Het is een prachtige club in Engeland, maar het is geen teleurstelling en ook geen straf om bij Feyenoord verder te gaan. We staan er op veel fronten heel goed voor. In de competitie, we zitten nog in een Europees toernooi. Ik ga met veel enthousiasme verder."

Dennis te Kloese
Donderdagochtend liet algemeen directeur Dennis te Kloese nog aan Voetbal International weten dat Leeds zich niet gemeld had. "Ik heb niets van Leeds gehoord", liet de 48-jarige bestuurder optekenen. "Niet officieel en ook niet officieus. Ik ken Leeds bovendien als een correcte club, dus ik geloof niet dat ze dit achter onze rug om spelen. Vorig jaar zomer ging de transfer van Luis Sinisterra ook gewoon op een hele nette, correcte manier." Mogelijk is die situatie later op de dag veranderd. Na de bevestiging van Slot zal Leeds zich op een andere kandidaat moeten richten. De club zit sinds afgelopen maandag zonder manager, toen Jesse Marsch zijn congé kreeg.

Is het verstandig dat Slot bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
9
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
7
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties