Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot verwelkomt oude bekende, zoon oud-speler en vier andere jeugdspelers

Laatste update:

Marsman begint bij zijn Amerikaanse werkgever pas in februari aan het nieuwe MLS-seizoen. De 32-jarige keeper wil echter fit beginnen bij de club van eigenaar David Beckham en krijgt daarom de kans om individueel aan zijn fitheid te werken bij Feyenoord. Mogelijk wordt Marsman in het komende jaar teamgenoot van Lionel Messi, die hevig wordt gelinkt aan een overstap naar de vermogende club. De Zwolse doelman ligt zelf nog tot december 2023 vast in Miami.

Meer: Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden | De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar

Slot had maandag een 24-koppige selectie tot zijn beschikking. Milan Hokke, Karim Dermane, Antoni Milambo, Jaden Slory en Nesto Groen krijgen de komende tijd de kans om zich te laten zien in de hoofdmacht. Jaden is de zeventienjarige zoon van Andwelé Slory, die in zijn carrière als speler 54 wedstrijden voor Feyenoord speelde. Tegenwoordig is hij als zaakwaarnemer actief bij Prime11. Zijn zoon staat bekend als een van de grootste talenten in de Feyenoord Academy.

Aanstaande zaterdag spelen de Rotterdammers een oefenwedstrijd tegen het Belgische KV Oostende, waarna de selectie op maandag naar Lagos vliegt. In Portugal oefent Feyenoord tegen Ligue 1-clubs RC Strasbourg en Stade Rennes. Eind december speelt de club nog twee oefenwedstrijden in Nederland, tegen Go Ahead Eagles en FC Emmen. De koploper van de Eredivisie speelt op zondag 8 januari de eerste competitiewedstrijd, uit bij FC Utrecht.

Vriendschappelijke wedstrijden
Feyenoord
2 - 0
KV Oostende

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties