Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot weet wat er woensdag gaat gebeuren na 'relletje' tussen Kökçü en Tadic

Laatste update:

Toen beide aanvoerders van Ajax en Feyenoord op 19 maart bij de toss tegenover elkaar kwamen te staan, schudde Tadic eerst - zoals gebruikelijk - de hand van Makkelie. Kökçü deed dat wel bij assistent-scheidsrechter Hessel Steegstra, maar liet de uitgestoken hand van Makkelie aanvankelijk hangen. Toen Makkelie Kökçü daarna terugriep, leek Tadic ook nog een handdruk van de Feyenoord-captain te verwachten. Die bleef echter uit. Kökçü zei na de overwinning in de Johan Cruijff ArenA 'zeker rancuneus' te zijn. "Zij praten heel veel. Bij ons is het: geen woorden, maar daden."

Volgens Slot was het een storm in een glas water. "Dat is enorm uitvergroot heb ik gemerkt", aldus de Feyenoord-trainer. "Het was veel minder spannend dan de buitenwereld wil vermoeden. Het duurde even voordat Dusan (Tadic, red.) zo ver was om aan te sluiten voor de toss. Toen was er een hoop onduidelijkheid over dat Orkun iets anders had gekozen dan hij blijkbaar duidelijk had gemaakt bij Makkelie. Vanuit dat principe zouden ze elkaar geen hand hebben gegeven. Orkun zal morgen als eerste de hand uitsteken naar Tadic. Ik zal daar niets spannends van maken."

Dat er tijdens de Klassieker op het scherpst van de snede wordt geacteerd, vindt Slot niet meer dan logisch. "Tijdens de wedstrijd worden er duels uitgevochten omdat beide ploegen zo dicht bij elkaar staan. Het zou gek zijn als we elkaar schouderklopjes zouden geven. Je bent elkaars tegenstander, maar met respect. Ik heb heel veel respect gezien van beide teams, maar we willen allebei ontzettend graag winnen. Daar horen ook scherpe duels bij." De halve finale tussen Feyenoord en Ajax begint woensdag om 20.00 uur. De andere halve eindstrijd gaat dinsdag tussen Spakenburg en PSV.

KNVB Beker
Feyenoord
1 - 2
Ajax
Wie plaatst zich voor de bekerfinale?

Meer nieuws

Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
10
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
16
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties