Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot weigert in te gaan op gevoelig onderwerp: 'Zou heel onverstandig zijn'

Laatste update:

Tegen het einde van de persconferentie werd Slot door een verslaggever van De Telegraaf gevraagd naar de situatie bij AZ. "Elk woord wat ik daarover zou zeggen zou ik heel onverstandig vinden. Dat is aan hun om dat op te lossen", reageerde Slot gedecideerd. Slot werd vorig jaar december door AZ op straat gezet toen de club hoogte kreeg van de gesprekken tussen Feyenoord en hem. Hij werd daarop vervangen door Pascal Jansen, die met vier nederlagen uit de eerste vijf wedstrijden een dramatische start kent van dit Eredivisieseizoen.

Meer: De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen | Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord

Wel ging Slot in op de woorden van Roger Schmidt. De trainer van PSV zei na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-2) dat de Deventer ploeg 'de beste tegenstander van het seizoen was' tot dat moment voor de Eindhovenaren. En dat terwijl Feyenoord PSV afgelopen zondag vernederde met 0-4. "De week voor onze wedstrijd hadden ze het veel moeilijker, op bezoek bij AZ", zei Slot. "Het zegt vooral iets over hoe goed wij dan aan het seizoen begonnen zijn. Wij hebben met FC Utrecht, Heerenveen, PSV en Willem II allemaal ploegen gehad die nu in de top staan. En Go Ahead hebben we ook nog gehad."

Slot kan tegen NEC een vervolg geven aan een bijzonder knappe serie, daar hij tot op heden alle thuiswedstrijd van Feyenoord in alle competities winnend wist af te sluiten: vijf stuks. De laatste trainer die het voor elkaar kreeg om de eerste zes duels te winnen was interim-traine Clemens Westerhof in december 1980. "Ik probeer het altijd in perspectief te plaatsen. De voorronde van de Conference League is natuurlijk wel een niveau waar niet alle trainers van Feyenoord mee begonnen zijn. Desondanks is het wel heel prettig dat we die wedstrijden gewonnen hebben."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties