Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot wijst naar Van Bronckhorst en Cocu na ontslag van Schreuder

Laatste update:

Op de persconferentie in aanloop naar het Eredivisie-duel met FC Twente van aanstaande zondag liet Slot zich uit over het ontslag van Schreuder, die donderdagavond door Ajax op straat werd gezet na een 1-1 gelijkspel tegen FC Volendam. "Ik denk dat in het verleden ook andere coaches bij topclubs weleens een hele slechte serie hebben gehad", gaf Slot aan. "Dat is bij Feyenoord en PSV gebeurd met Giovanni van Bronckhorst en Phillip Cocu. Beiden zijn daarna nog zeer succesvol geweest bij hun club."

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

Volgens Slot kan dit met twee dingen te maken hebben. "Eén: ze zijn ook oud-speler van die clubs geweest, waardoor ze bij de achterban net iets meer krediet hadden. Het tweede argument zou kunnen zijn dat we tegenwoordig in een andere tijd leven. Dat als je één keer gelijkspeelt, iedereen op social media jou al een onbenul vindt die er niks van kan. Dat gebeurt nu wel wat sneller dan vroeger."

"Tegelijkertijd weten we nu met z'n allen, en dat weet Alfred Schreuder ook, hoe dicht het bij elkaar ligt", vervolgt Slot. "Een half jaar geleden werd hij kampioen met Club Brugge in België. Hij ging vervolgens naar Ajax en een half jaar later is het niet geworden wat hij ervan gehoopt had, en ik denk ook niet wat Ajax ervan gehoopt had. Dat vind ik vooral voor hemzelf ook heel jammer, want Alfred ken ik ook wat beter dan andere collega's."

Slot liet weten dat hij Schreuder een berichtje heeft gestuurd. "Ik heb een reactie gekregen. Het is alleen ongepast om daar nu iets over te zeggen. Ik zei net al dat we elkaar iets beter kennen dan de gemiddelde trainer die ergens ontslagen wordt. We hebben weleens contact gehad in het verleden en dus ook vandaag."

Eredivisie
Ajax
1 - 1
FC Volendam

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
8
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
15
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties