Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot wijst voor de camera één Feyenoorder aan als tweevoudige zondebok

Laatste update:

Hancko stond voorafgaand aan de openingstreffer verkeerd in de dekking, waardoor Henk Veerman doelpuntenmaker Daryl van Mieghem kon bedienen. Slot vindt echter niet dat alleen de Slowaak wat verweten kan worden. "Ik vind dat, als je verdedigt, je altijd van iets uit moet gaan wat niet kan gebeuren", zegt Slot. "Bij de eerste tegengoal gaat Dávid de fout in, maar dan mag Hartman nog nooit denken dat hij dat wel goed op zou lossen. Als verdediger moet je denken: als alles fout kan gaan, sta ik dan nog goed? Quilindschy gokte dat Dávid die bal zou hebben. Dan is je tegenstander weg."

Meer: De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar

"De tweede grote kans was eigenlijk vergelijkbaar", vervolgt Slot, waarmee hij doelt op een mogelijkheid voor Veerman na rust. "Mats Wieffer wilde de bal met buitenkant rechts spelen - wat natuurlijk niet goed is - maar dan moet je als Geertruida en Hancko altijd nadenken over wat er fout zou kunnen gaan. Dat is iets wat we hartstikke goed doen dit seizoen, maar waar we vandaag wat lankmoedig in waren."

Slot complimenteert zijn ploeg wel op een ander vlak. "We hebben zelf ook best wel veel kansen gecreëerd en iets minder lang dan normaal gewacht met de 2-1 maken", spreekt hij lovend. Door de overwinning gaat Feyenoord nog altijd alleen aan kop in de Eredivisie. Zondag wacht De Klassieker tegen nummer twee Ajax, een wedstrijd die van cruciaal belang kan zijn in de titelstrijd. Eerst neemt Feyenoord het echter nog op tegen Shakhtar Donetsk in de return van het Europa League-tweeluik. Die wedstrijd staat voor donderdag op het programma.

Eredivisie
Feyenoord
2 - 1
FC Volendam

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
16
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
13
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
11
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties