Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot wijzigt niets en houdt vast aan zelfde basis als tegen Sturm Graz

Laatste update:

Feyenoord zal met vertrouwen toeleven naar het duel met PSV. De ploeg van Slot is voor het eerst in de geschiedenis ongeslagen in acht Eredivisieduels met PSV op rij (vier keer gewonnen, vier keer gelijk). De Rotterdammers zijn daarnaast de enige ploeg die sinds de start van het seizoen 2018/19 op bezoek is geweest bij PSV zonder te verliezen. Feyenoord won zijn laatste zes competitieduels die het buitenshuis speelde en kan voor het eerst sinds 1993 zeven uitwedstrijden op rij winnen in de Eredivisie (toen 9 op rij, het clubrecord).

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

Bij Feyenoord is Lutsharel Geertruida de grote afwezige. De verdediger annex middenvelder kampt met de ziekte van Pfeiffer, maar heeft zich wel weer gemeld op het trainingsveld. Het duel met PSV komt echter te vroeg. Geertruida gaat zich volgende week melden bij Jong Oranje. Door de afwezigheid van de jeugdinternational staat Marcus Pedersen als rechtsback opgesteld. De linksbackpositie wordt ingevuld door Marcos López. Slot heeft dus besloten om niets te wijzigen aan zijn elftal ten opzichte van de eclatante zege op Sturm Graz.

Van Nistelrooij verrast met basisplaatsen voor Branthwaite en Til

Van Nistelrooij verrast met basisplaatsen voor Branthwaite en TilLees artikel

Slot gaf tijdens de persconferentie te kennen benieuwd te zijn naar hoe zijn ploeg reageert op de zege op de Oostenrijkers. Het duel met PSV ziet hij als een mooi en belangrijk meetmoment. "Daar ben je ontzettend benieuwd naar, omdat PSV een concurrent van ons is. Ik denk dat de onderlinge ontmoetingen in de topvijf wel beslissend gaan zijn in de eindrangschikking, al moeten we het allemaal dan wel voor elkaar krijgen om vreselijk veel punten te halen tegen die andere ploegen."

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Hancko, López; Timber, Dilrosun, Kökçü; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Max; Sangaré, Veerman, Simons; Saibari, Til, Gakpo.

Eredivisie
PSV
4 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
9
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
17
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties