Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot ziet basisspeler zich twee dagen voor Klassieker afmelden voor de training

Laatste update:

Slot, die al druk bezig was geweest met het analyseren van de wedstrijd van Ajax tegen Olympique Marseille (3-3), gaf op de persconferentie aan met een positief gevoel af te reizen naar Amsterdam. Waar Slot ook de defensieve wanorde zag bij de recordkampioen, waakt de oefenmeester voor het aanvalsspel van de ploeg van Maurice Steijn.

Meer: Feyenoord bezegelt lot Excelsior bij afscheid in stijl voor Arne Slot

"Voor ons is Ajax-uit een van de lastigste wedstrijden van het seizoen, maar wij gaan met veel vertrouwen daarheen omdat we al vier wedstrijden op rij gewonnen hebben. Maar ik heb ook vanochtend nog eens het aantal kansen dat Ajax heeft gehad op een rijtje gezet, dat waren er ook een aantal. Ik denk dat iedereen kan zien, ook gisteren weer, hoeveel individuele kwaliteiten Ajax op het veld heeft staan. Aan het begin van het seizoen kunnen dingen nog beter, maar als je dan toch tot zoveel kansen kan komen, zegt dat denk ik ook veel over de individuele kwaliteiten."

"Ueda is op de weg terug. Dus we gaan morgen beoordelen of hij wel of niet aan kan sluiten", reageerde Slot desgevraagd op een blessureupdate. "Trauner was vandaag ziek. Ik weet niet of ze willen dat ik dat zeg, maar bij dezen", glimlachte de oefenmeester. "Hij trainde niet mee, maar de verwachting is dat hij er zondag gewoon bij is."

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties