Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Slowakije heeft me diverse keren gebeld, maar ik had gekozen voor Nederland'

Laatste update:

"De nationale bond van Slowakije heeft me diverse keren gebeld, maar ik had al gekozen voor Nederland. Het niveau ligt hier hoger en het is praktisch ook gemakkelijker", zegt Reis in gesprek met ELFVoetbal. De middenvelder vertelt dat hij een jaar geleden voor het laatst in Slowakije geweest is. "Ik spreek vloeiend Slowaaks. Thuis? Met mijn moeder spreek ik Slowaaks, met mijn vader Nederlands."

"Ik vond het mooi dat ze bij mijn debuut aanwezig waren. Ook mijn gastouders waren er. Die steun doet me goed", vervolgt de middenvelder, die sinds 2015 voor FC Groningen speelt. Afgelopen zaterdag speelde hij dus zijn eerste interland voor Oranje Onder-19. "Ik weet niet of er nog iets volgt. Daar heb ik me eigenlijk nog niet druk over gemaakt. Ik ben in ieder geval blij dat ik nu international ben."

"Ik voelde alleen wat gezonde spanning, maar ik ben de wedstrijd goed doorgekomen. De samenwerking met Davy (van den Berg, van PSV, red.) en Orkun (Kökcü, van Feyenoord, red.) op het middenveld verliep uitstekend. We kunnen zeer positief terugkijken", concludeert Reis. Hij benadrukt dat men bij FC Groningen niet tevreden is over de seizoensstart. "Maar we pakken de draad weer op. Daar heb ik alle vertrouwen in. Ook al kennen we een stevig programma."

Zie jij Ludovit Reis in de toekomst het 'grote' Oranje halen?

Meer nieuws

Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
0
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
48
Graafschap-fans eisen dat duel wordt stilgelegd na medisch noodgeval op tribune
18
'Man United schakelt razendsnel door na vertrek Varane en ziet opvolger in PL'
8
Gijp snapt niks van aanstelling Lodeweges en oppert 102-voudig international
6
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 in de Eerste Divisie wonnen?
3

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties