Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slowakije wint en viert feest, Spanje sluit in stijl af

Laatste update:

Oekraine - Spanje 0-1
De kansen in de eerste helft waren voor Oekraine, het doelpunt voor een efficiënt Spanje. Het was aan David de Gea te danken dat de ploeg van Vicente del Bosque in de eerste 45 minuten geen tegendoelpunt om de oren kreeg. Na 22 minuten spelen scoorde Spanje uit een van de spaarzame aanvallen van Spanje tot dat moment. Na voorbereidend werk van Nolito en Thiago Alcántara kopte de debuterende Mario Gaspar de 0-1 binnen.

Cesc Fàbregas liet na een charge van Oleksandr Kucher na om de 0-2 op het scorebord te zetten. De captain, die zijn honderdste interland speelde, zag zijn inzet vanaf elf meter door Andriy Pyatov gekeerd worden. Fabregas miste al voor de vierde keer in zijn loopbaan in een interland voor Spanje vanaf elf meter en scoorde als Spaans international nog nooit vanaf de stip in de reguliere speeltijd.

Oekraine startte sterk aan het tweede bedrijf en drong Spanje terug op eigen helft. De Gea had een goed antwoord op een kopbal van Denys Garmash. Oekraine verzette bergen werk, bleef naar voren spelen, maar was ongelukkig in de afwerking. In de slotminuten stond De Gea een zekere 1-1 van Serhiy Rybalka in de weg en zodoende stapte de Europees kampioen van 2008 en 2012 als winnaar van het veld.

Luxemburg - Slowakije 2-4
In slechts zes minuten tijd, tussen de 24e en 30e minuut, verzekerde Slowakije zich van een toegangsbewijs voor het EK. Na de openingstreffer van Marek Hamsik verdubbelde Adam Nemec, aanvaller van Willem II, op aangeven van Vladimir Weiss de voordelige marge: 0-2. Weiss stond vervolgens ook aan de basis van de 0-3 van Robert Mak, die de bal achter doelman Jonathan Joubert gleed.

Na de onderbreking kwam Luxemburg, met Aurelien Joachim als basiskracht, goed terug. Een schot van Mario Mutsch werd van richting veranderd en was onhoudbaar voor Matus Kozacik. Luttele minuten benutte Lars Gerson een strafschop, na een charge op Joachim, en was er weer sprake van een wedstrijd. Nog twee doelpunten van Luxemburg bleven echter uit, evenals een gelijkmaker van Oekraine, waardoor het EK-ticket niet van Slowakije naar Oekraine ging. Hamsik maakte een einde aan alle onzekerheid door de 2-4 voor zijn rekening te nemen.

Tiki-taka! Wat een prachtaanval van Spanje! Tres genios!

(Via http://instagram.com/instavoetbalzone)

Posted by voetbalzone on maandag 12 oktober 2015

-
Wint Spanje het EK van volgend jaar zomer?

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
0
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
7
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties