Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slutsky blijft positief na verlies tegen Ajax: 'Dat is Juventus niet gelukt'

Laatste update:

"Dan heb ik het over kwaliteit, inzet en teamspirit. Ik heb daardoor nieuwe inzichten gekregen en dat is voor mij heel belangrijk met het oog op de toekomst." Slutsky koos tegen Ajax voor een 5-4-1-opstelling, maar de verdedigende tactiek hielp Vitesse niet. Na een uur stond het al 3-0 voor Ajax, al maakte Vitesse het in de slotfase nog spannend door uit het niets twee keer te scoren. "Als je naar de positieve kant kijkt: we hebben twee keer gescoord en dat is Juventus hier niet gelukt", zei Slutsky met een glimlach.

Vitesse kreeg onder Slutsky in veertig duels in alle competities twee keer vier tegendoelpunten, allebei in de onderlinge duels met Ajax: 0-4 in eigen huis en de 4-2 nederlaag van dinsdagavond. Slustky zag het treffen met Ajax vooral als een les. "Jonge spelers zoals Danilho Doekhi, Thomas Buitink, Martin Ödegaard en Mohemmed Dauda hebben goed kunnen oefenen tegen een van de beste teams ter wereld. Dit is een mooi leermoment voor ons tegen een ploeg die volgende week in de halve finales van de Champions League speelt", vervolgde de hoofdtrainer van de Arnhemse club.

"Ajax heeft dit seizoen een fantastisch team. Na 1995 hebben ze in mijn ogen nooit meer zo'n goed elftal gehad met op elke positie een topspeler. Ook PSV heeft een geweldig team, dus het is lastig om voor mij te zeggen wie er kampioen gaat worden." PSV komt donderdagavond in actie tegen streekgenoot Willem II. De regerend landskampioen kan bij winst op gelijke hoogte met Ajax komen, met nog twee speeldagen te gaan, maar het doelsaldo van de Amsterdammers is beter.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
0
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
4
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties