Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slutsky geeft Ödegaard negatief Ajax-advies: 'Wat leert Martin dan?'

Laatste update:

Ödegaard werd anderhalf jaar door Real Madrid verhuurd aan sc Heerenveen en kwam het afgelopen seizoen op uit voor Vitesse. Het contract van het Noorse talent in Madrid loopt nog door tot medio 2021 en Ajax zou er wel oren naar hebben om die verbintenis af te kopen. Slutsky denkt dat het tijd is voor Ödegaard om ervaring op te doen in een andere competitie dan de Eredivisie.

"Een zwaardere competitie verhoogt zijn weerstand en is beter voor zijn ontwikkeling'', reageert Slutsky in het Algemeen Dagblad. "Ajax wint tachtig procent van de wedstrijden zonder al te veel inspanning. Wat leert Martin dan? Ajax is een goede club. Hij kan dat niveau aan. Hij kan op den duur bij de beste clubs ter wereld spelen. Maar hij moet zich nu verder ontwikkelen. Hij voetbalt nu al drie seizoenen in Nederland. Dan is hoge weerstand in een zware competitie beter."

Bij het programma Voetbalpraat op FOX Sports liet commentator Leo Driessen weten dat Real Madrid Ödegaard niet wil verkopen. "Maar ze kunnen hem ook voor twee jaar huren , zo heb ik begrepen. En trouwens, voor een jaar, verder moet je niet meer kijken tegenwoordig", aldus Driessen. "Ik denk dat Ajax er echt alles op in zal zetten om hem te kopen. Hij kan op de positie van Hakim Ziyechspelen, maar uiteindelijk kan hij ook centraal op het middenveld spelen want hij is zó balvast", reageerde zijn collega Vincent Schildkamp.

Denk jij dat Martin Ödegaard komend seizoen bij Ajax voetbalt?

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
6
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
2
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties