Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SM Caen zet onvoorstelbare reeks voort en laat Stade Vélodrome huilen

Laatste update:

Caen verloor op 10 januari bij Lille, maar daarna ging de knop helemaal om. Het versloeg achtereenvolgens Stade Reims, Stade Rennes, het Saint-Étienne van Ricky van Wolfswinkel en Toulouse FC en pakte vervolgens een punt bij Paris Saint-Germain. Vorige week werd ook RC Lens aan de zegekar gebonden en nu moest Olympique Marseille er dus ook nog eens aan geloven. In de eerste helft zag het er helemaal niet naar uit dat het zo zou lopen in het Stade Vélodrome.

In minuut twee kreeg Marseille al een penalty toegekend, toen Alaedine Yahia zijn handen niet af kon houden van spits Michy Batshuayi. Die faalde vervolgens van elf meter, dat wil zeggen: Rémy Vercoutre pakte de bal. Gesterkt door de redding van de keeper ging Caen vervolgens zelf op jacht, maar het raakte slechts de lat via Emiliano Sala. Aan de overkant trof André Ayew de lat boven Vercoutre en dus ontbrak het zeker niet aan spanning in Marseille. In de blessuretijd sloeg Ayew echt toe met een rake rebound, nadat Vercoutre nog uitstekend redde op een poging van Dimitri Payet.

Na rust kwam Marseille in gevaar. Bernard Mendy moest op de lijn redden op een inzet van Sala en Steve Mandanda hield een schot van de linkervoet van Nicolas Benezet eruit. Na iets meer dan een uur zorgde André-Pierre Gignac, kort tevoren ingevallen voor Batshuayi, voor de 2-0 en leken de punten in Marseille te blijven. Via Nicolas Seube vond Caen echter snel de aansluitingstreffer na een hoekschop van Thomas Lemar. En de meegereisde fans van Caen werden helemaal gek, toen Sala drie minuten daarna de stand gelijktrok.

De Argentijnse aanvaller, die in de winterstop op huurbasis overkwam van Girondins Bordeaux, tekende alweer voor zijn vierde goal in vijf wedstrijden, toen hij Mandanda door diens benen passeerde. Daarna ging het over en weer: Florian Thauvin dwong Vercoutre tot een goede redding, Ayew probeerde het spectaculair met een omhaal. Uiteindelijk viel de winnende aan de overkant en hij was heel mooi: Benezet trok van buiten naar binnen en haalde met rechts hard en precies uit. De bal vloog in de rechterhoek en bezorgde Caen zo de zesde zege in zeven wedstrijden. Bij het ingaan van de winterstop stond de club nog onderaan.

-

Meer nieuws

'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
2
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
42
Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'
4
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Ajax-Almere City en win 5.000!
0
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
8
PSV meldt zich opnieuw bij FC Utrecht voor multifunctionele Ryan Flamingo
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties