Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Smaakmaker FC Twente wil blijven en baalt: 'Dat gaat niemand wat aan'

Laatste update:

Ziyech is pas een jaartje in dienst van de club, nadat hij afgelopen zomer voor een flink bedrag overkwam van sc Heerenveen. "Als het aan mij ligt, speel ik hier volgend jaar ook nog", verkondigde hij voor de microfoon van FOX Sports. "Ik heb nog een contract voor drie jaar en hoef niet per se weg. Maar mochten ze me écht willen verkopen, dan zien we dat dan wel."

Zelf heeft de spelmaker op dit moment weinig last van de onzekerheid, maar bij sommige teamgenoten ligt dat anders. Zo haalde verdediger Andreas Bjelland eerder al fors uit naar het clubbestuur. "Je merkt dat spelers down zijn en niet lekker in hun vel zitten", gaf Ziyech dan ook toe. "Ik heb er ook moeite mee gehad."

Daarmee doelde hij onder meer op de berichtgeving van de laatste weken, die vaak niet alleen over de sportieve prestaties ging. Zo kwamen de salarissen van een aantal grootverdieners op straat te liggen. "Dat gaat niemand wat aan en diegene die dit naar buiten heeft gebracht, wil denk ik zijn gram halen", aldus Ziyech. "Het is niet goed dat de hoogte van de salarissen naar buiten wordt gesmeten."

-
Denk jij dat Hakim Ziyech na de zomer nog in Enschede voetbalt?

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
23

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties