Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Jaloerse' Ten Hag met de grond gelijk gemaakt: 'Hij heeft een hele nare kant'

Laatste update:

Manchester United eindigde dit seizoen achtste in de Premier League, de laagste eindrangschikking sinds 1990. "Het is beschamend voor een club met zo'n enorm budget", schrijft Borst in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

De journalist noemt het zwak dat Ten Hag altijd klaagt over een waslijst aan blessures, want in de ogen van Borst tellen excuses in de topsport niet. De columnist licht vervolgens 'een nare kant' van Ten Hag uit.

"Er openbaart zich een eigenschap die Ten Hag echt zou moeten onderdrukken. Hij zei in Voetbal International dat mensen overdreven lyrisch doen over Feyenoord, dat stabiel was, maar niet top."

Borst stelt dat het niet netjes is om zoiets te zeggen over een collega-trainer, die ook nog naar Engeland vertrekt. Vanaf 1 juni begint Slot aan zijn nieuwe dienstverband bij Liverpool.

"Ten Hag zegt over Slots overgang iets aardigs, maar ook: 'Hij komt in een beter vaarwater terecht dan ik destijds toen ik vanuit Nederland naar Manchester United ging. Qua structuur in de club, qua balans in de selectie.' Weer excuses. Een beetje jaloers."

Volgens Borst had Ten Hag het ook kunnen omdraaien door te benadrukken dat Slot bij Feyenoord aanzienlijk minder financiële armslag had dan hij bij Ajax. "Slot heeft Feyenoord drie keer opnieuw opgebouwd, dominant voetbal gespeeld en hoofdprijzen gewonnen. Dan had hij kunnen zeggen dat hij dat geweldig knap vindt."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Oostenrijk - Frankrijk
0
België begint EK met verrassende nederlaag na negatieve hoofdrol Romelu Lukaku
49
Engelse supporter wordt dag na wedstrijd tegen Servië wakker in het stadion
3
Schouten, Minteh en Kadioglu staan allemaal op het lijstje bij dezelfde topclub
0
Groningen dreigt 'kind van de club' kwijt te raken na mislukte onderhandelingen
4
Verweij weet hoe de selectie van het Nederlands elftal over Wout Weghorst denkt
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties