Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Smal spreekt met Nederlandse topclub over transfer maar is nog niet overtuigd'

Laatste update:

Volgens de berichtgeving is Feyenoord zelfs al concreet en worden er reeds voorstellen tussen de vertegenwoordigers van Smal en de club uitgewisseld. Er lijkt al een aanbod te liggen voor Smal.

Verder wordt bekendgemaakt dat Smal zelf nog overtuigd moet worden van de plannen in Rotterdam. Naast Quilindschy Hartman beschikt trainer Arne Slot namelijk ook nog over Marcos López op de linksbackpositie.

Wat Feyenoord, gezien de concurrentie, precies van plan is met Smal, is onduidelijk. Wel wordt gemeld dat de eventuele komst van Smal 'breed gedragen' wordt binnen Feyenoord.

Smal belandde in 2012 in de jeugdopleiding van FC Volendam. In het oranje shirt kwam de linksback tot zeventig duels, waarin hij viermaal trefzeker was en zestien assists afleverde. In de zomer van 2020 maakte Smal de transfervrije overstap naar FC Twente.

Bij de Tukkers is Smal uitgegroeid tot een vaste basiskracht. Hij mist ondanks de concurrentie van Anass Salah-Eddine geen wedstrijd, al kwam in het huidige seizoen pas tot een assist in zestien Eredivisie-wedstrijden.

Meer nieuws

Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
4
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
14
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
24
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties