Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Smeekbede bij FOX Sports: 'Kies alsjeblieft voor het Nederlands elftal'

Laatste update:

"De superlatieven schieten tekort", zei de oud-middenvelder annex analist. "Hij moet voor Oranje kiezen, daar zijn we het allemaal wel over eens. Ik hoop dat het gaat gebeuren." Ihattaren nam tegen Sporting twee assists voor zijn rekening: hij werd met zijn 17 jaar en 219 dagen de jongste speler ooit die twee treffers voorbereidde in een Europa League-duel. "Als je dit als zeventienjarige al laat zien... Het is in zijn interviews ook nog eens een volwassen jongen. Hij straalt veel zelfvertrouwen uit en fysiek sterk. Hij eist dat het spel via hem gaat."

"En natuurlijk, er kan nog wel wat beter. Maar ik zou zeggen: kies alsjeblieft voor het Nederlands elftal", sluit Kwakman af. als het aan tafelgenoot Hedwiges Maduro ligt, zouden spelers met een dubbel paspoort op hun achttiende een voetbalnationaliteit moeten kiezen, ongeacht of ze potentie hebben om international te worden. De huidige situatie is niet goed voor Nederland, vindt hij. "In een extreem geval heb je vier spelers bij Jong Oranje, bijvoorbeeld jongens uit Marokko, Curaçao of Aruba, die nog voor een ander land kunnen kiezen."

"Als je achttien wordt, moet je eigenlijk kiezen bij welk land je je het meest voelt passen. Dan speelt de discussie of iemand het Nederlands elftal zou halen geen rol meer, afgezien van extreme talenten zoals Sergiño Dest en Ihattaren", aldus Maduro. "Je moet met je hart kiezen. Voel je je Marokkaans? Dan ga je voor Marokko. Voel je je Nederlands? Dan kies je voor Nederland." Ihattaren laat vooralsnog weinig los over zijn keuze; eind vorige maand ontbrak hij op eigen verzoek in de selectie van Jong Oranje. Zondagmiddag neemt hij het met PSV op tegen Ajax.

-
Voor welk land denk je dat Mohamed Ihattaren gaat kiezen?

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
1
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
12
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
4
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
5
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties