Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Smeets op ludieke wijze gepresenteerd in Jupiler League: 'It's a match!'

Laatste update:

Cambuur nam Smeets een jaar geleden over van De Graafschap, maar zijn verblijf in Leeuwarden liep uit op een teleurstelling. Na tien wedstrijden in een halfjaar vertrok de aanvallende middenvelder bij de club. Eerder speelde de geboren Limburger voor MVV Maastricht, waar hij zijn debuut in het betaald voetbal maakte. Nu vervolgt Smeets dus zijn loopbaan bij TOP Oss en daar is directeur Peter Bijvelds bijzonder content mee.

"Als TOP Oss (of FC Oss) zijnde wil je altijd spelers halen uit een zo hoog mogelijke categorie. Dat is met Bryan zeker gelukt. Hij heeft in de top van de Jupiler League én op het hoogste niveau zijn waarde al bewezen", zegt Bijvelds op de website van TOP Oss, dat de komst van Smeets met een zeer origineel filmpje bekendmaakte. In het filmpje worden verschillende spelers afgekeurd, waarna er bij Smeets 'It's a match!' verschijnt.

Het mislukte avontuur van Smeets bij Cambuur heeft niet voor twijfel gezorgd in Oss. "Nadat een verkoop naar het buitenland afketste, heeft hij daar te lang mee gezeten en is het niet geworden wat beide partijen ervan gehoopt hadden. Bryan is een enthousiaste, openhartige en gevoelige kerel. Nu is het aan ons samen om die eigenschappen positief in te zetten en dan weet ik zeker dat-ie in Oss het verschil gaat maken", besluit de directeur van TOP Oss.

Goede aanwinst voor TOP Oss?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Noa Lang rookt sigaar op platte kar
14
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties