Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Smetteloze Holländer' wordt mogelijk tegenkandidaat van Blatter

Laatste update:

De voorzitter van de KNVB gaf later aan dat hij niet van plan is om het in de presidentsverkiezingen zelf tegen Blatter op te nemen, maar BILD bericht zondagochtend dat de 67-jarige Van Praag zich mogelijk wel degelijk verkiesbaar stelt. Hij heeft tot 24 januari de tijd om dat te doen. Wolfgang Niersbach, de voorzitter van de Duitse voetbalbond, sluit in de Frankfurter Allgemeinen niet uit dat Van Praag het tegen Blatter op gaat nemen.

"Het kan zijn dat er nog een Europese kandidaat komt. Die mogelijkheid wordt binnen de UEFA besproken, inderdaad. De problemen van de FIFA worden sterk aan de voorzitter opgehangen, ook al is het niet altijd terecht. Daarmee staan ze een nieuwe frisse start in de weg", aldus Niersbach. Tot nu toe hebben alleen Blatter en de Fransman Jérôme Champagne zich gemeld. Michel Platini leek lange tijd de ideale tegenkandidaat, maar hij haakte in augustus af.

BILD schrijft dat Van Praag, een unbescholtene Holländer, mogelijk een 'overtuigende tegenkandidaat' kan zijn voor Blatter. Hij is een 'uitstekend alternatief', zo valt er te lezen. Om Blatter van de troon te stoten, is volgens het medium ook een boycot van de genoemde WK's mogelijk. "Als de spelers zeggen dat zij niet zullen spelen, dan verandert dat alles", reageert de Duitse competitiebaas Christian Seifert. "Dat is de meest extreme methode om iets voor elkaar te krijgen." In juni werd overigens door de BBC ook al gemeld dat Van Praag bij de UEFA in beeld is voor de opvolging van Blatter.

Zou Michael van Praag een goede FIFA-voorzitter zijn, denk je?

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
8
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
27
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties