Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sánchez niet van slag door 'mega-aanbod' uit Duitsland: 'Ik wil zoveel'

Laatste update:

"Ik houd in de gaten wat mijn zaakwaarnemer allemaal doet. Maar ik richt me nu vooral op de Confederations Cup in Rusland", legt de aanvaller uit in gesprek met Cooperativa. "Daar wil ik goed presteren. Mijn zaakwaarnemer houdt zich ermee bezig. Hij weet wat hij moet doen en hij zal met de club om de tafel gaan om te bespreken wat voor mij het beste is. Wat ik zelf wil? Ik wil zoveel, maar mijn hoofd zit nu bij de nationale ploeg."

Sánchez maakt zich dan ook niet druk om berichten die donderdag in Duitsland de ronde deden. Volgens Kicker wil Bayern München heel ver gaan voor de Zuid-Amerikaan: de club heeft zestig miljoen euro over voor Sánchez en stelt hem een jaarloon van zo'n 25 miljoen euro in het vooruitzicht. Hij zou daarmee de duurste én bestbetaalde speler ooit worden in Beieren. Arsène Wenger heeft echter gezegd dat Sánchez bij Arsenal blijft.

Denk je dat Alexis Sánchez bij Arsenal blijft?

Meer nieuws

Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
2
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
1
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Koeman verrast met doorstrepen naam: 'Mokerslag, EK-droom is verbrijzeld'
44
Drie spelers uit EK-selectie Nederlands elftal doen niet mee tegen Canada
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties