Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sánchez vertrouwt op Pochettino: 'Ronaldo kan dat niet meer zoals voorheen'

Laatste update:

"Het klopt dat ik altijd werd gelinkt aan Barcelona. Er lag inderdaad een aanbod op tafel, maar je moet rekening houden met de omstandigheden als ik naar Barcelona was gegaan. Ik had net de Libertadores gewonnen en dan had ik bij het tweede team van Barcelona moeten voetballen", aldus Sánchez, die uiteindelijk niet inging op het aanbod: "Ook al wist ik zeker dat ik wel in het eerste zou eindigen."

"Ik heb veel zelfvertrouwen en weet dat ik geweldige dingen kan bereiken. Ik had vijftig wedstrijden voor Ajax in de benen, dat is ook wat ik nodig had. De eerste persoon met wie ik sprak (over een transfer, red.) was met Mauricio Pochettino (manager Tottenham, red.). Ik had ook de kans om naar Italië te gaan, maar Mauricio heeft me overtuigd. Hij was een centrale verdediger en ik heb het gevoel dat ik hem kan vertrouwen."

Sánchez vertelt dat het goede optreden in het Santiago Bernábeu tegen Real Madrid in de Champions League mede door de Argentijn tot stand is gekomen: "Hij zei ons dat we agressief moesten zijn en dat, als we een goede wedstrijd wilden spelen, we zelfvertrouwen moesten hebben", waarna de stopper praat over zijn confrontaties met Cristiano Ronaldo: "Ronaldo kan met beide benen goed schieten, maar niet meer zoals voorheen. Dus je moet hem naar een ongemakkelijke situatie dwingen, waar hij minder goed kan uithalen."

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
0
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
3
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
11
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties