Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneer naar Montella: 'Met Gattuso werken we tenminste echt aan tactiek'

Laatste update:

"Met Gattuso werken we tenminste echt aan tactiek", sneert Kessié naar de ontslagen Montella in gesprek met Mediaset. "Hij zorgt er voor dat we een stuk harder werken, vooral aan de tactiek. Met Montella deden we weinig werk op de training, maar met Gattuso is het nu anders en dat is aan de resultaten te zien."

"De sfeer in de kleedkamer is hetzelfde, alleen is het verschil dat we nu harder werken. Het voelt hier als een familie en de resultaten beginnen nu ook te komen", vervolgt de Ivoriaanse middenvelder. In de Serie A bezet AC Milan nu de zevende plaats, terwijl komende week de return in de halve finale van de Coppa Italia tegen Lazio op het programma staat. In eigen huis eindigde het treffen met de Romeinen in 0-0, waardoor i Rossoneri komende woensdag in Rome in ieder geval moeten scoren om de finale te halen.

"We focussen ons nu op de wedstrijd tegen Lazio en de rest zien we daarna wel. We kunnen maar één stap tegelijk nemen", concludeert Kessié. In de achtste finale van de Europa League werd AC Milan gekoppeld aan Arsenal. Volgende week donderdag staat in Milaan eerste de heenwedstrijd tegen the Gunners op het programma.

Denk jij dat AC Milan zich nog weet te plaatsen voor Europees voetbal?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
8
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties