Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneer naar 'schoonspringer' Salah: 'Het duiken zou van mij een 9,9 krijgen'

Laatste update:

"Er zouden heel veel penalty's in een wedstrijd gegeven worden als hier de bal al voor op de stip gaat. Het is een soft penalty. Het duiken na het sleuren zou van mij een 9,9 krijgen. Het leek verdacht veel op het werk van Tom Daley (een Engelse schoonspringer, red.), dat is het. Het gaat niet alleen om die strafschop voor Liverpool, want ik vind dat wij er na rust ook een hadden moeten krijgen", zegt Warnock in gesprek met talkSPORT.

Meer: ‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’ | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

"Als je ziet hoe Andy Robertson vasthoudt, zullen alle analytici het erover eens zijn dat het volgens de regels een strafschop is. Maar ze komen er mee weg. Misschien dat de zon net in de ogen van de grensrechter scheen", stelt de zeventigjarige manager van Cardiff. Zijn collega Jürgen Klopp maakt zich na afloop van het duel om een andere reden druk. De Duitse manager van Liverpool beklaagt zich over het droge veld in het Cardiff City Stadium. "We hadden het gras op Melwood (het trainingscomplex, red.) niet gemaaid en niet gesproeid."

"Het is duidelijk dat mensen dit soort dingen doen, dus we hebben ermee getraind en dat heeft geholpen. Want het is heel anders om op een dergelijk veld te spelen. Ik wilde hier niet verrast worden door het veld, dus we hadden ons er al op ingesteld. Je moet klaar zijn voor dit soort situaties en niet gefrustreerd raken. We verdienden de drie punten en het is buitengewoon dat we nu al 88 punten hebben, dat is speciaal", zegt Klopp in gesprek met Sky Sports.

"Droge velden zijn gevaarlijk voor de spelers, ze kunnen daardoor sneller geblesseerd raken. Als je sprint en daarna weer stopt, liggen blessures op zo'n veld op de loer. Je weet waarom mensen een droog veld achterlaten, dat hoef ik je niet te vertellen", concludeert de Duitse manager van Liverpool. "De bal rol langzamer en als je voetballers vraagt waar ze liever op spelen, zal het antwoord altijd een gesproeid veld zijn. Ik heb dit eerder aangestipt bij West Bromwich Albion en toen werd ik neergezet als een slechte verliezer. We hebben geleerd van onze fouten uit het verleden."

-
Vond jij de strafschop terecht?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties