Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder belangrijk voor Inter tegen mopperend Barcelona

Laatste update:

De middenvelder nam na een klein half uur de gelijkmaker voor zijn rekening, nadat Pedro aan de overkant de score had geopend. Diego Milito leek er niet goed aan te doen toen hij een voorzet van Samuel Eto'o onderschepte, maar de spits behield het overzicht en bracht Sneijder in staat om te scoren. De Nederlander zag Milito na rust vervolgens ook de assist geven op Douglas Maicon, waarna Sneijder besloot om de Argentijn maar te belonen. Op aangeven van Eto'o leek de Utrechter de bal binnen te willen koppen, maar hij bracht het speeltuig bij Milito, die volgens de grensrechter geen buitenspel stond. Barcelona, dat sowieso matig speelde, wist niet meer terug te keren in het duel en zal in Spanje vol aan de bak moeten. Het vlaggenschip van Josep Guardiola wacht een zware kluif.

Inter begon al direct goed aan haar thuiswedstrijd. De ploeg van Mourinho probeerde favoriet Barcelona direct naar achteren te drukken en leek in de tiende minuut de eerste kans te krijgen, maar Milito werd onterecht afgefloten wegens buitenspel. Kort hierna schoot de Argentijn uit een rebound net voorlangs, waardoor Barcelona met de schrik vrijkwam. De Spanjaarden waren vervolgens bij de eerste kans aan de overkant direct trefzeker. Maxwell bereikte aan de linkerkant de achterlijn, legde de bal terug op Pedro en die passeerde Júlio César met een droge schuiver.

De voorsprong was tegen de verhoudingen in en Inter was duidelijk even geschrokken. De ploeg kon niet meer zo dreigend worden als in het eerste kwartier, maar kwam uiteindelijk toch weer tot twee kansen, waarvan er één invloog. Eerst schoof Milito de bal rakelings naast het doel van Victor Váldes, waarna de aanvaller Sneijder in staat bracht om de score in evenwicht te brengen. Inter bleef vervolgens de bovenliggende partij en ging op zoek naar de volgende treffer tegen Barcelona, waar Lionel Messi de hele avond onzichtbaar was. Direct na rust kwam de voorsprong waar Inter recht op had.

Goran Pandev speelde Milito goed vrij, die bereikte op zijn beurt Maicon en de Braziliaan tikte in twee instanties binnen. Barcelona moest antwoorden, maar kwam tegen het degelijke Inter niet tot uitgespeelde kansen. Sergio Busquets kreeg nog wel een goede kans uit een corner maar kopte op César, waarna Inter aan de andere kant van het veld uitliep. Sneijder tikte de bal gelukkig op Milito, die van dichtbij binnenkopte. In het restant probeerde Barcelona nog de aansluitingstreffer te forceren en de ploeg dacht recht te hebben op een strafschop toen Sneijder Daniel Alves naar de grond bracht, maar de back kreeg geel voor een vermeende schwalbe. Inter kende geluk, hield stand en staat er goed voor. Bij Barcelona werd er vooral geklaagd over de arbitrage, maar de equipe werd simpelweg te laat wakker.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties