Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder blikt terug: 'Ja, dat is echt het dieptepunt uit mijn loopbaan'

Laatste update:

In april 2003 deed hij voor het eerst mee als international, een speciaal moment. Toenmalig bondscoach Dick Advocaat liet de jonge middenvelder als invaller een helft meedoen tegen Portugal. Vele optredens voor Oranje volgden en aan een paar daarvan bewaart Sneijder speciale herinneringen, memoreert hij. Zijn derde duel bijvoorbeeld was er een om in te lijsten, tegen Schotland.

Meer: Wesley Sneijder overtuigt KNVB en loopt vanaf komend seizoen mee bij club

Sneijder gaf in die wedstrijd drie assists en scoorde zelf ook eenmaal. Ook noemt hij de ontmoeting met Brazilië in de kwartfinales van het WK 2010. "We bogen die hele wedstrijd om. Je voelde gewoon op een gegeven moment dat we gingen winnen. En toen die finale tegen Spanje. Ja, dat is echt het dieptepunt uit mijn loopbaan. Ik moest langs die beker lopen maar mocht hem niet vastpakken. We waren zo dicht bij strafschoppen en toch ging die bal er nog in, 3 minuten voor het einde van de verlenging."

Wesley Sneijder zal dit WK belangrijk zijn voor Nederland

Meer nieuws

Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
5
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties