Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder: 'Daarop heeft Van Gaal dus toch invloed gehad'

Laatste update:

De 29-jarige Sneijder heeft aan zichzelf gewerkt en vormt nu met Arjen Robben en Robin van Persie de zogenoemde Grote Drie van Oranje. "Ik heb me echt moeten terugvechten, heb er keihard aan getrokken. Ik merkte zelf ook wel dat ik niet fit en niet in vorm was", zegt hij in gesprek met NUsport.

"Ik kon toen twee dingen doen. Ik kon zeggen: Krijg allemaal de kolere, of ik kon doen wat ik nu gedaan heb. En ik heb geen seconde getwijfeld", vervolgt Sneijder. "Als je het allemaal 'heel officieel' gaat bekijken dan heeft het feit dat ik niet meer geselecteerd werd me aan het denken gezet. Daarop heeft de bondscoach dus toch z'n invloed gehad. Maar dan moet ik het nog wel zelf uitvoeren."

De 99-voudig international, 26 doelpunten, zegt altijd te hebben geloofd dat hij het WK in Brazilië zou halen. "Iedereen dacht: Sneijder is afgeschreven. Dat heeft me nog meer gemotiveerd." De ex-speler van Ajax, Real Madrid en Internazionale debuteerde in 2003 en nam deel aan de EK's van 2004, 2008 en 2012 en de WK's van 2006 en 2010.

Denk jij dat Wesley Sneijder een goed WK gaat spelen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties