Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder dodelijk na PSV: 'Een heel merkwaardig interview, niets geleverd'

Laatste update:

"Wat het grootste probleem was? Dat we net voor rust twee grote kansen missen", doelt een zeer geïrriteerde Veerman voor de camera van RTL7 mogelijk op gemiste kansen van Luuk de Jong en Cody Gakpo. Veerman speelde vanuit de nummer 10-positie, maar zelf had hij liever 'op 8' gestaan. "Ik ben gewoon een nummer 8. Ongelukkig op 10? Nee, ik doe mijn best waar ik word opgesteld. Maar ik speel liever op 8, dus misschien had ik daar iets meer kunnen doen. Al met al denk ik dat we gewoon die twee kansen hadden moeten maken. Het moment van André Ramalho (bij de tegentreffer, red.) was heel zuur, maar ik heb niks meer tegen hem gezegd", aldus Veerman, die daarnaast vindt dat Rangers ten onrechte in de Champions League staat.

Sneijder reageert direct met gefronste wenkbrauwen op de woorden van Veerman. "Merkwaardig interview. Het ligt aan alles en iedereen, maar hij heeft op de verkeerde plek gestaan, zo zegt hij zelf. Ik heb hem vanaf de eerste minuut werkelijk waar álles in zien leveren. Los van de ballen die hij naar achteren speelde, maar dan kun je mij hier ook nog neerzetten. Zó praten, eigenlijk Ramalho niet beschermen én ook nog kritiek uiten op ploeggenoten vanwege gemiste kansen. Álle ballen zijn gewoon verkeerd! De ballen vooruit, de hogere ballen, de schepballen... Dan vind ik dit gewoon een heel merkwaardig interview."

"Vorige week was hij vrij duidelijk en zei hij dat PSV de tegenstander zou gaan pakken", vervolgt Sneijder. "Dan verwacht ik ten eerste dat je je mouwen opstroopt en het laat zien, en daarnaast verwacht ik dat hij voor de camera zegt van: jongens, ik heb ook een dramatische wedstrijd gespeeld. Dat hoor ik hem niet één keer zeggen. Het ligt allemaal aan de anderen om hem heen. Hij staat eigenlijk op de verkeerde plek! Ik zou hier als trainer trouwens ook niet blij mee zijn. Dit kun je echt niet maken", aldus de analist.

Champions League
PSV
0 - 1
Rangers

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
105
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties