Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder en Galatasaray op ramkoers: 'Zeg het recht in mijn gezicht!'

Laatste update:

Trainer Cesare Prandelli sprak van een 'tactische zet', maar er wordt ook gefluisterd dat de club Sneijder het signaal wil afgeven om toch echt met minder salaris genoegen te nemen. Ook zou de Oranje-international overhoop liggen met collega Felipe Melo en zou hij zich hebben gestoord aan een driedaags trainingskamp, ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Kasimpasa. "En dat horen we dan één dag van tevoren? We zijn toch geen kinderen! Dit is geen nationaal elftal en we hebben allemaal een gezin. Waarom moet dit zo abrupt?", zou hij volgens Sabah hebben geroepen.

De geloofwaardigheid van dat interview werd in Turkije nogal betwist, maar na het duel met Kasimpasa, waarin hij na 54 minuten inviel, werd hij geciteerd door SPORX en in dat interview uitte Sneijder andermaal zijn frustraties: "We kregen per sms te horen dat we de volgende dag op trainingskamp zouden gaan. Dat is geen goede manier van communiceren en vervolgens moest ik deze week met het tweede meetrainen. Ik houd van Galatasaray, maar als ze mij zo behandelen en mij weg willen hebben, dan moeten ze dat maar recht in mijn gezicht zeggen."

"Misschien willen ze mij kwijt vanwege mijn salaris, maar dat is wel geld waar ik recht op heb. Als ze me weg willen hebben, begrijp ik dat, maar roep dat dan niet achter mijn rug om. Ik ben een wereldster, heb op WK's gespeeld. Ik verdien het niet om op zo'n manier behandeld te worden. Ik werd zes maanden geleden benoemd tot aanvoerder, zou op tien spelen en we zouden aanvallend voetbal gaan spelen. Dat waren beloftes, maar er is er niet één nagekomen", aldus Sneijder, die overigens ontkent problemen te hebben met Felipe Melo.

Zaakwaarnemer Guido Albers bevestigde tegenover SPORX dat zijn cliënt zich op het moment niet gewaardeerd voelt in Europees Istanbul. "Hij had problemen met dat trainingskamp, dat klopt. En hij weet niet waarom hij niet mocht starten tegen Kasimpasa, hij was fit. Het is allemaal heel raar. Tijdens het etentje van afgelopen week werd ook iedereen uitgenodigd, behalve de echtgenoot van Wesley: Yolanthe." Sneijder heeft bij Galatasaray nog een contract tot volgend jaar zomer. Hij verdient zo'n 3,2 miljoen per jaar, los van ruim een miljoen euro aan wedstrijdpremies.

Moet Galatasaray zijn best doen Wesley Sneijder tevreden te houden?

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
1
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
30
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
41
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
20
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties