Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder en Janssen leggen uit waarom ze euforie rond Virgil overdreven vinden

Laatste update:

"Even iets anders: iedereen heeft het erover dat Van Dijk terug is", zo opent Sneijder dinsdagavond bij RTL7. "Dat hij nu de redder zou zijn van Liverpool, Maar die zat ook niet in zo'n goede periode, vlak voordat hij geblesseerd raakte. Het was ook niet zo dat hij zeker was, een zekere schakel achterin. En dan nu tegen drie spitsen (Vinícius Júnior, Karim Benzema en Rodrygo, red.)." Janssen gaat net als Sneijder niet mee in de blije stemming rondom de teruggekeerde Van Dijk, al heeft hij er ergens ook wel begrip voor.

Meer: Van Dijk naar Real Madrid? ‘Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren’

"Hij is bij Liverpool wel heel bepalend en een leider", aldus Janssen, die gelijk een kritische kanttekening plaatst. "We hebben bij Virgil toch altijd wel gehad dat hij zijn beperkingen heeft. In zijn wendbaarheid vind ik hem niet de beste. Als hij rond de zestien in het wenden en keren moet komen, met loopacties in zijn rug, is hij kwetsbaar." Sneijder vult gelijk aan: "In de periode voor zijn blessure vond ik hem ook kwetsbaar in zijn keuzes maken. Of hij moet doorstappen op iemand, om een schot te blokken of een actie eruit te halen. Hij maakt dan vaak de verkeerde keuzes. En als er dan ook een doelpunt uitkomt, dan ziet dat er lullig uit." Janssen verwijst vervolgens naar een duel van het Nederlands met Duitsland, 2-3 nederlaag in 2019, om zijn mening kracht bij te zetten.

"Duitsland speelde eigenlijk zonder spits en liet steeds mensen in die ruimte komen. En Virgil was de hele wedstrijd aan het zwemmen. Hij had geen idee wat hij moest doen." Sneijder is overigens niet louter kritisch op Van Dijk. "Je merkt aan alles dat hij terug is. En met name in zijn coaching. Ik vind dat juist wel een van zijn krachten, dat hij er altijd staat. En dat hij even in een mindere periode zit, is ook niet erg", aldus de voormalig middenvelder.

Champions League
Liverpool
2 - 5
Real Madrid

Meer nieuws

Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
10
Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
0
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
16
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
34
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
18
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties