Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder haalt uit naar Mo Nouri inzake Ihattaren: 'Dan vertel je dit niet'

Laatste update:

"De opstartproblemen die ik vorige week noemde zijn groter geworden", zei Sneijder. "Ihattaren heeft wel passie en vreugde, alleen... het is allemaal even moeilijk. Hij kan die knop nog niet omzetten. Althans, dat heb ik geconcludeerd." Sneijder gaf vervolgens aan al gebroken te hebben met Ihattaren. "Misschien is het goed dat ik mezelf nu even terug heb getrokken. Misschien wordt hij nu wakker en gaat hij er zelf mee aan de slag. Voor mij is het klaar. Een nederlaag? Voor mij zeker niet. Zo stond ik er vanaf het begin in: hij moet het voor zichzelf doen, niet voor mij. Als hij niet wil, of niet kan... Mij heeft hij er niet mee, alleen zichzelf."

Mo Nouri gaf afgelopen weekend in een interview op het YouTube-kanaal van Houssain nog aan dat Ihattaren fit begint te worden. Hij begeleidt Ihattaren momenteel samen met zaakwaarnemer Ali Dursun. "We gaan ervoor, Ihattaren gaat er zelf natuurlijk sowieso voor", zei Nouri. "Natuurlijk hebben we een plan hoe we het gaan aanpakken. Het belangrijkste is dat hij nu fit wordt en hij is nu fit aan het worden. Je slaagt sowieso, of het nou in het voetbal is of daarbuiten. Dat is voor ons het belangrijkste. We willen allemaal dat hij weer de top haalt, en dat kan hij. Dat gaat ook gebeuren, maar we moeten de basis niet vergeten. We vinden het belangrijker dat hij eerst als mens goed in zijn vel zit."

Sneijder werd bij Veronica Offside geconfronteerd met de uitspraken van Nouri. "Ik was ook verbaasd toen ik het hoorde", zo luidde de reactie van de recordinternational van Oranje. "Ik snap ook niet hoe Mo Nouri kan vertellen dat het goed gaat met Ihattaren. Als je echt het beste met iemand voorhebt... Dan ga je dit niet vertellen, terwijl het niet zo is. Dat vind ik jammer. Dat zegt een hoop over de mensen die Ihattaren om zich heen heeft."

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
8
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
56
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties