Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sneijder heeft een toplichaam en een topconditie, voor een café-elftal'

Laatste update:

"Was Sneijder zo fit en scherp als de superprofessionele Arjen Robben, ja, dan had hij die paar interlands mee mogen doen", zo oordeelt Borst dinsdag in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Want Sneijder, laat ik het respectvol houden: hij heeft een toplichaam en een topconditie. Voor een café-elftal. Hem nu laten spelen in Oranje is heel sympathiek, maar een heel slecht signaal nu er fitheid en een wonder nodig zijn om het WK te halen."

Onder meer Wim Kieft gaf aan dat de manier waarop Sneijder recordinternational gaat worden, bij hem wringt. "Zeker als ik zie hoe grappig iedereen dit idee vindt en iedereen bij Oranje daaraan meewerkt, hoewel Wesley lang niet meer de Wesley is die hij was", zo zei de oud-aanvaller, die bijval krijgt van Borst. De journalist vindt het jammer dat Kieft als columnist niet de gunfactor heeft die Sneijder bij Oranje heeft.

Borst kijkt in de toekomst en voorziet voor Sneijder een rol als analyticus. "In het jaar 2034 moet analyticus Sneijder zich uitspreken over Matthijs de Ligt, die op het punt staat zijn 132ste interland te spelen", zo luidt het fictieve voorbeeld van Borst. "Daarmee zal hij Sneijder passeren. Raar. Er zit sleet op De Ligt, die zijn imposante interlandloopbaan even desastreus zal beëindigen als hij hem begon."

"Het zou beter zijn als bondscoach Frank de Boer de traag geworden verdediger niet zou selecteren, maar uit respect mag De Ligt een paar minuten invallen. Wat zegt analyticus Wesley Sneijder in 2034? Hij ziet net als iedereen dat het beste eraf is. De Ligt is ietsje te dik, te langzaam, niet meer zo wendbaar, zijn afstandspoeier mist scherpte en kracht. Hoe simpel kan het zijn. Kieft heeft gelijk."

-
Wesley Sneijder hoort in de basis van Oranje thuis

Meer nieuws

Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
4
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
1
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties