Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sneijder heeft Inter echt veranderd, hij gaf het elftal een nieuwe dimensie'

Laatste update:

"Wesley heeft Inter echt veranderd", concludeert Moratti, die tussen 1995 en 2013 de scepter zwaaide, in een interview met La Gazzetta dello Sport. "Door zijn inbreng werd het spel van de ploeg sneller. Hij gaf het elftal echt een nieuwe dimensie." Sneijder kwam in de uiterst succesvolle jaargang 2009/10 tot 8 doelpunten en 15 assists in 41 wedstrijden in alle competities namens Inter. De recordinternational van Oranje, 134 caps verliet Milaan in 2013 en speelde daarna voor achtereenvolgens Galatasaray, OGC Nice en Al-Gharafa. Vorig jaar zette hij een punt achter zijn actieve loopbaan.

Moratti zag trainer José Mourinho na de zegetocht in de Champions League vertrekken naar Real Madrid en de voormalig voorzitter van Inter geeft toe dat het afscheid van de Portugese trainer hem behoorlijk zwaar viel. "Ik was voorbereid op zijn vertrek, maar desondanks was het een pijnlijk moment. Ik weet nog goed dat ik Mourinho op het veld een knuffel gaf. Ik vertelde hem dat hij zijn gevoel moest volgen. Toen begon hij gelijk te huilen."

Voor Moratti is 22 mei 2010 een dag om nooit te vergeten, want op die datum werd in Madrid het Bayern München van toenmalig trainer Louis van Gaal met 0-2 verslagen in de finale van de Champions League. "Het klinkt misschien gek, maar later zag ik op televisie beelden van de finale terug. Er was toen een meisje in beeld met een shirt van Inter die heel hard moest huilen. De winst betekende dus enorm veel voor de supporters", aldus Moratti, die een reünie had gepland om het tienjarig jubileum van de eindzege in het miljardenbal te vieren. "Ik had voor 22 mei al een tafel geboekt in een restaurant in Madrid met alle spelers en trainers van destijds." Vanwege de coronacrisis is de bijeenkomst echter geschrapt.

Wesley Sneijder had langer bij Internazionale moeten blijven

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
12
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
158

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties