Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder: 'Het is tijd voor de grote spelers, kijken hoeveel we er hebben'

Laatste update:

"Ibrahimovic heeft exceptionele kwaliteiten. Hij kan in z'n eentje een wedstrijd beslissen", zo werd middenvelder Wesley Sneijder op de persconferentie geciteerd door onder meer Voetbal International en De Telegraaf. "Maar we weten niet of het een voordeel of een nadeel is voor de ploeg. Dat zien we morgen."

"Er worden meer spelers vervangen. Het is een compleet ander team. We gaan zien of Zlatan wordt gemist." Sneijder bevestigde tijdens de bijeenkomst ook dat hij met directeur Hans van Breukelen heeft gesproken over het naderende vertrek van teammanager Hans Jorritsma: "Het was een goed gesprek, maar ik heb er genoeg over gezegd."

Sneijder weet dat de druk op Oranje bij een slecht resultaat tegen Zweden alleen maar verder zal toenemen en dat men dat er absoluut niet bij kan hebben: "Het is tijd voor de grote spelers. Kijken hoeveel grote spelers we hebben. Op basis van de afgelopen jaren is het kwalitatief niet de beste ploeg, maar dat hoeft ook niet. We moeten een team zijn. We weten allemaal dat de belangen heel groot zijn", aldus de spelmaker van Galatasaray.

Dat het Nederlands elftal het ook onder Danny Blind helaas niet goed doet, weten we allemaal. In deze fotospecial hebben...

Geplaatst door voetbalzone op maandag 5 september 2016

-
'Wesley Sneijder is op dit moment de beste speler van Oranje'

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
57
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties