Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder: 'Hij is de enige die opstaat bij Feyenoord, die blijft hier niet lang'

Laatste update:

Timber werd in de zomer van 2022 met grote verwachtingen overgenomen van FC Utrecht, maar kende een uiterst moeizaam eerste seizoen bij Feyenoord. Na het vertrek van Orkun Kökçü naar Benfica heeft Timber zich knap hersteld. Inmiddels is hij een onmisbare schakel op het middenveld samen met Mats Wieffer.

"Die jongen is echt stappen aan het maken", zegt Sneijder in Veronica Offside. "Hij is de motor op het middenveld, hij is de belangrijkste man bij Feyenoord. Waar anderen een beetje wegvallen - Wieffer en Giménez, die in een moeilijke fase zit - is hij degene die opstaat."

Timber besliste vorige week de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tegen PSV (1-0 winst). "Het was een geweldige goal", vindt Sneijder, die Timber van een meter of zeventien zag binnenknallen. "Hij gaat nu ook nog scoren en de passes geven op de juiste snelheid. Dat ontbrak bij hem."

"Dat hij een bal kan veroveren, dat weten we allemaal wel. Nu gaat hij ook nog eens goed voetballen. Die zal niet lang meer op de Nederlandse velden lopen."

Geert den Ouden over Timber


Ook in FC Rijnmond kwam Timber onlangs ter sprake. Oud-spits Geert den Ouden bewierookte de middenvelder om zijn uitblinkersrol tegen PSV. "Aan het begin kwam het er niet zo uit bij Timber, maar nu zie je wel waarom Feyenoord hem gehaald heeft."

Den Ouden vergeleek Timber met de spelers in het Feyenoord van eind jaren negentig. "Hij heeft iets van Paul Bosvelt en Jean-Paul van Gastel, dat felle, is mooi om te zien."

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
8
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
56
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties