Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sneijder is er, maar dat betekent niet dat Ziyech er niet bij kan'

Laatste update:

Theo Janssen begrijpt niet waarom Ziyech deze maand niet eens in de voorselectie van 31 man van bondscoach Danny Blind zat. Hij verdient een kans in Oranje, zo benadrukt de oud-middenvelder. Ziyech blijft immers overeind in een team dat niet draait en is vaak doorslaggevend. "Feit is natuurlijk dat Wesley Sneijder de nummer tien van het Nederlands elftal is en wat mij betreft is hij de beste man voor de positie. Als Sneijder wegvalt, zit er alleen niemand achter. Dat zou Ziyech moeten zijn", zo oordeelt Janssen, die stelt dat Ziyech de enige voetballer in Nederland is 'die zo creatief is'.

Ook Foppe de Haan denkt dat Ziyech de opvolger van Sneijder kan worden. Hij looft het inzicht, de fantastische trap en de mentaliteit van de middenvelder. "Hij moet nog wel werken aan zijn fysiek en mag van mij nog wel wat meer verdedigend werk doen", zo citeert het Algemeen Dagblad. René Hake weet niet welke argumenten Blind heeft om Ziyech er niet bij te nemen. "Ja, Sneijder is er ook, maar dat betekent niet dat Ziyech er niet bij kan", zo erkent de oefenmeester van FC Twente.

Hakim Ziyech verdiende tegen IJsland en Turkije al een kans in Oranje

Meer nieuws

AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
4
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
0
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
3
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
3
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
4
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties